Bangkok bőrszék egy romantikus otthonban

Bangkok bőrszék egy romantikus otthonban

A képen látható ízléses étkezőasztal és a négy bőrszék tulajdonosa egy esküvői ruhatervező, aki imádja a divatot, az újdonságokat és a különlegességeket.

Nem csoda, hogy otthonát modern, de mégis romantikus berendezés és néhány extravagánsabb elem jellemzi. A felújításnál tudatosan kerülték a stílustisztaságot, hogy a különböző formavilágú tárgyakból, bútorokból egyedi, saját stílusú berendezés keletkezzen. Így keveredett össze a romantikus otthonban a minimál étkezőasztal a négy bézs Bangkok bőrszék, a barokkos szófa a bohókás zsinórfüggönnyel, a különleges tapétákkal és a modern kisbútorokkal.

A semleges felületek kiegyensúlyozására elegáns, különleges mintázatú tapétákat használtak fel.

A világos bútorokra azért volt szükség, hogy feledtessék a helyiség ablaktalanságát. A modern asztalon pedig étkezni vagy a munkához szükséges anyagokat is szét lehet teríteni. Az étkezőasztalt nagyon jól egészíti ki a négy Bangkok bőrszék, amely kényelmes ülőalkalmatosság az egész család számára, ugyanakkor letisztultsága révén bármilyen stílusú otthonba könnyen beilleszthető. Ezt a széket többféle kárpitozással lehet rendelni, például bőrrel, leather look-kal vagy akár lemosható textilbőrrel, illetve szövettel is. Emellett a szék lábának színéről is dönteni lehet, ezáltal kiválasztható az adott helyiségbe legjobban passzoló színkombináció. A Bangkok bőrszék tökéletes modern kiegészítő lehet egy nőies, romantikus otthonban is.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,