Elegáns nappali Uránusz dohányzóasztallal

Elegáns nappali Uránusz dohányzóasztallal

Az elegáns nappaliban a Rio Design-ban kapható Uránusz dohányzóasztal, modern és letisztult vonalvezetésével, azonnal felhívja magára a figyelmet.

A helyiségben a földszínek dominálnak, megtalálható a homokszín, a bézs, a barna és a zöld több árnyalata is. Az egyik fal azért különleges, mert téglákkal van kirakva, ezzel egy természetközeli hatást kölcsönöz a szobának. Az elegáns nappali inkább világosabb árnyalatú nyers érzésű színekeit igazán kiemeli és egyúttal egyensúlyba is hozza a dohányzóasztal sötét pácolása. A pácolást egyébként többféle színben a megrendeléskor lehet kiválasztani áruházunkban. Az Uránusz dohányzóasztallal igazán egyedi és személyre szabott lakberendezésű helyiségeket alakíthat ki.

A barna és a natúr gyapjú váltakozása finoman alkalmazkodik, továbbá archaikus hatásával fontos szerepet játszik az arányok és a hangsúlyok megteremtésében.

A bútorok szabályos elrendezését és a szögletes formákat tökéletesen kiegészíthetjük az Uránusz dohányzóasztallal, hiszen vonalvezetése egyszerű, de egyedi. Az Uránusz dohányzóasztal egyenes vonalaival esztétikus látványt nyújt. Az elegáns nappali berendezésének másik fontos hangsúlya a textúrákon van. A tapintással mint érzékszervvel rengeteg inger érhet bennünket egy ilyen szobában, hiszen más-más érzetet nyújt a szőnyeg textúrája, az érdes téglafal és a kellemesen göcsörtös ülőgarnitúra-karfa.

Az ízléses külcsín mellett nem szabad elfeledkezni a praktikusságról sem. Az Uránusz dohányzóasztal kérhető beépített fiókkal is, így az asztalon elég a dísztárgyakat tartani, a kevésbé esztétikus használati tárgyakat pedig elrejthetjük a fiókokba.

Jöjjön el üzletünkbe, amely a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS