Bézs Bangkok székek egy kis alapterületű otthonban

Bézs Bangkok székek egy kis alapterületű otthonban

A Rio Design segítségével bármekkora területű lakást otthonossá és ízlésessé lehet alakítani.

Egy kis alapterületű otthonban fontos, hogy a helyiségek, a funkciók és a színek is harmóniában legyenek, ezzel is a lehető legtöbb előnyt hozzuk ki az adott méretből. A képen az ifjú pár lakásában olyan építészeti megoldásokat figyelhetünk meg, amelyek segítségével egy kis tér is a maximumot nyújthatja. Az étkezőasztal és a bézs Bangkok székek a nappali és a másik burkolatú tér határán helyezkednek el.

A nappalit és az étkezőt jelképesen választja el a burkolatváltást követő álmennyezet. Ezzel olyan hatást kelt a lakás, mintha két különböző helyiség lenne az adott tér, attól függetlenül, hogy egybenyílik. Az otthonban több stílus keveredésének egyvelegével érünk el tökéletes harmóniát.

Az antik óra, a festmények, a családi képes és néhány dekorációs elem meghozza a kívánt archaikus hatást, amit a modern formák lazítanak meg.

A dohányzóasztal exkluzív kialakítása és az étkezőasztal egyszerű vonalvezetése egyensúlyt teremt az antik összhatással. A bézs Bangkok székek elegáns bőrkárpitozásukkal tökéletesen passzolnak a fal és a szőnyeg színéhez és elegáns formáival kiegészítik az letisztult formavilágú étkezőasztalt. Egy kis alapterületű otthonban márpedig fontos a kiváló összhatás.

A Bangkok székek többféle színben és többféle kárpitozással, mint például bőrrel, leather look-kal vagy lemosható szövettel rendelhetőek a Rio Design-nál. Ezen felül még a lábak színéről is lehet dönteni. Így könnyű megtalálni azt a szín- és anyagkombinációt, amely a legjobban passzol az adott helyiség stílusához.

További hírekért és újdonságokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS