Tűzpiros Bangkok szék – Igazi mediterrán álom

Igazi mediterrán álom - tűzpiros Bangkok szék

A csodálatos mediterrán és az egzotikus piros sose megy ki a divatból.

Ha úgy érezzük, hogy valami hiányzik és fel szeretnénk dobni otthonunkat valamivel, akkor egy tűzpiros Bangkok szék ideális választás lehet. Kialakítása miatt egy igazi egyedi darab, mely játékos formáival magában hordoz elegáns és modern stílusjegyeket is. Az igazi egyéniségek számára a tűzpiros Bangkok szék egy kihagyhatatlan eleme a lakberendezésnek, amellyel lakásunk olyan lesz, akár egy igazi mediterrán álom.

Sok, minőségi bútoraink közül ez a szék az egyik legnépszerűbb termékünk. Ez érthető, mivel ülőfelülete és íves háttámlája miatt nem csak egy kitűnő designnal rendelkező dekorelem, hanem egy roppant kényelmes szék is.

A Bangkok szék ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm.

A legtöbb asztaltípushoz tökéletesen illik. A széket igény szerint és egyedi kérések alapján többféle szövettel, textilbőrrel, bőrrel, Novalife mosható anyaggal is lehet rendelni. Az eredeti, minőségi bükk lábat kérés esetén más tölgy vagy dió furnérozással is legyártják. Ez lehetőséget teremt arra, hogy otthonunkban szép összhangot teremtsünk.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a szék komfortját, vagy megnézze azt más asztalokkal kombinálva. Amint a képen is látszik, a minőségi textilbőrrel kárpitozott Bangkok szék jól illik az asztalhoz is. A mediterrán álom megalkotásához üzletünkben számos asztal és szék közül választhatja ki a legideálisabbat.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS