Dohányzóasztal egy modern otthonban

Uránusz Dohányzóasztal egy modern otthonban

Zsófi és családja a Budai hegyekben lakik egy olyan ingatlanban, ami úgy fest, akár egy mosolygó űrbázis az elvarázsolt erdőrengetegben.

A Rio Design-nak volt szerencséje közreműködni a ház berendezésében, több bútor is áruházunkból származik, például a dohányzóasztal. Az egészen futurisztikus külsejű házat a család a második baba érkezésénél választotta otthonául. Modern és innovatív kialakítása miatt a pár azonnal beleszeretett új otthonába. Szerintük ez egy olyan hely, ahol a különlegesen fejlett technika találkozik a lelki és szellemi értékekkel. A Rio Design áruházából származó Uránusz dohányzóasztal egy a sok berendezési tárgy közül, amely segítségül volt az elegáns és innovatív stílus keverékében.  Amikor belépünk és meglátjuk a elkápráztató lakberendezést, kijelenthetjük, hogy ebben a modern otthonban minden berendezési tárgy megtalálta a helyét.

De vajon milyen belső enteriőrt álmodtak meg ehhez az egzotikus épülethez?

A ház azért is különleges, mert a tereket nem szerették volna szétszabdalni, így egyetlen nagy térként érzékelhető az étkező, a konyha a nappali és a terasz. Mégis a legfőbb helyiség talán a nappali, amelynek központi eleme az Uránusz négyrészes dohányzóasztal. Letisztult, de ugyanakkor geometrikus, modern vonalvezetésével ötvözi a jövőszerű stílust a kifinomult eleganciával.

Anyagát tekintve többféle lehet, tölgy vagy bükk fafurnér. Zsófiék a sötétebb pácolás mellett döntöttek, amely tökéletes kiegészítője lett a világos ülőgarnitúrának és a halványsárga függönyöknek. Utóbbiak sok fényt engednek a szobába és ezzel is otthonos, kellemes atmoszférát teremtenek. Az Uránusz dohányzóasztal előnye, hogy egyedi méretben is rendelhető, amelynél előzetes áregyeztetés után kezdjük csak a kivitelezést. Emellett a dohányzóasztal alá fiókot is lehet rendelni, így gazdagabb lehet az adott helyiség egy tároló hellyel, ami ránézésre, elsőre nem is látszik.

Az Ön álma is az, hogy egy modern otthonban éljen? További friss hírekért, információkért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és