Letisztult formájú dohányzóasztal egy belvárosi lakásban

Stage letisztult formájú dohányzóasztal egy belvárosi lakásban

Gábor és Ildikó egy belvárosi lakásban élnek Budapesten, amely két, egymással szomszédos lakás egybenyitásából és újratervezéséből született.

A lakást a Rio Design közreműködésével rendezte be az ifjú pár. Például ez a letisztult formájú dohányzóasztal is tőlünk származik. A belvárosi lakásban több, általában különálló részek egybe nyílnak, mint például a nappali, a konyha és Gábor irodája. Így egy nagy, tágas térként igazán otthonos, meghitt helyiséget alakítottak ki. A bútorok fontos elemei az otthonnak, hiszen nagyon mutatósak és teljes mértékben kiegészítik egymást. A nappaliban található komódot Ildikó saját maga újította fel, új színnel pácolta és lakkozta, valamint szögeléssel díszítette. A felújított bútorral így került teljes összhangba a Rio Design-ban megvásárolható Stage dohányzóasztal, amelynek letisztult formája és egyedi megjelenése köré illesztették a többi bútort.

Az asztal hosszúkás formája különösen a kanapék előtt mutat igazán jól, de a sarok ülőgarnitúrák elé is remek választás.

Ez a letisztult formájú dohányzóasztal azért is praktikus választás, mert fiókot is lehet rendelni bele, így az asztalon csak a dísztárgyakat kell tartani, a kevésbé esztétikus használati tárgyakat viszont rejthetjük a fiókokba.

A nappali bútorzata egyszerű, modern formáival, visszafogott színvilágával nyugodt atmoszférát teremt a családi élethez a lakásban.

Jöjjön el üzletünkbe, amely a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További hírekért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és