Egyedi fotel mint vezető designelem

Egyedi fotel mint vezető designelem

Az összhang megtalálása az egyik legfontosabb cél a lakberendezésben.

Mi sem szemlélteti ezt jobban, mint a Széplak magazin címlapján található kialakítás, mely kellemes, otthonos és tökéletes kinézetet kölcsönöz a térnek. Ebben a komfortos amerikai konyhás nappaliban örömmel töltenénk időt egy beszélgetés vagy akár egy finom ebéd erejéig.Egyszerűen nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egyedi fotel kialakítását és különleges formáit, mely az ülőgarnitúra mellett vezető designelem. Az egyszerű, de nagyszerű, funkcionalitásában felettébb mutatós fotel visszafogott vonalvezetése és tölgy lábakon álló ülőfelülete miatt kiváló étkezőfotel vagy étkezőszék.

Az átlagos karszékektől eltérően, étkezőasztalnál lévő székek helyigénye kissé nagyobb. Viszont pontosan ez adja meg a különleges karakterisztikájukat . A klasszikus és a modern, bátrabb kialakítású fotelek egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendenek. Az étkezőfoteleknél a dizájn és a kényelem kéz a kézben járnak. Emiatt egy egyedi fotel, egyre több kávézóban, bárban és irodában is nagyon fontos bútordarab. Ezeket a kellemes hangulatú nappalikat és étkezőket azonban mi is megvalósíthatjuk odahaza, ugyanis  az étkezőasztal számos tulajdonsága a fotelek kinézetével tökéletesen összepasszolhat, vezető designelem alakítható ki belőlük. Karfás kialakítása miatt gondtalanul élvezhetjük a benne eltöltött időt, mivel az egyedi fotel nyújtotta kényelmek közepette leeresztve pihentethetjük végtagjainkat.

A székek kárpitozása lehet leather look, szövet, Novalife és bőr is. Favázas székeink lábainak színét és a látható fa részeinek színét igény szerint az asztal színéhez tudjuk igazítani.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS