Egyedi tervezésű polcok egy fodrászat számára

Rio Design Bútoraink otthonokban - Egyedi tervezésű polcok egy fodrászat számára

Ha valaki önmaga is a divat, a design területén dolgozik és igényes, akkor fontos, hogy figyeljen az őt körülvevő tárgyakra is.

Nem érdemes eljutni odáig, ami sok vállalkozóval történik meg! Nevezetesen – ahogy a mondás is tartja – suszternek a saját cipője a lyukas. Főleg az nem engedheti meg magának a stílustalan környezetet, aki maga is a divatszakmában dolgozik! Hiszen a kis design bútoron is hatalmas hangsúly. Ebben segítenek az egyedi tervezésű bútorok.

Éppen ezért, az ADA ülőgarnitúra, kanapé, étkezőasztal és szék kínálatunk mellett hangsúlyos szerepet kapnak az egyéb, részben kiegészítő, részben önállóan is funkciót betöltő bútordarabok. A tv-állványok, a tükrök, a polcrendszerek, az éjjeliszekrények, a telefonasztalok mind-mind központi szerepet játszhatnak egy-egy helyiség hangulatának kialakításában.

Ám sokszor az egyedi elképzelések nem szoríthatók be a meglévő bútorkínálat keretei közé. Ez azonban a mi cégünknek egyáltalán nem jelent gondot. Ezek jelentik az igazi kihívást. Hiszen, egyedi méretben, színben készülő kisasztalaink, polcaink remek kiegészítői lehetnek nappalija vagy akár üzlethelyisége összeállításának.

Fontos szempont a kisbútor kiválasztásnál, hogyha már meglévő enteriőrbe kerül, akkor harmonizáljon a többi design bútorral. Válassza ki széles kisbútor kínálatunkból az Önhöz, otthonához és meglévő design bútoraihoz leginkább illő darabokat! Mi tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik, ezért kiegészítő kisbútorainkat kiváló alapanyagokból, magas szakértelemmel és egyedi, design formatervezéssel készíttettük, készítjük el Önnek.

Ez az igényesség valósult meg a képen látható fodrászat esetében is, ahol egyedi tervezésű, egyedi polcrendszer gyártásával kerestek meg bennünket.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, egyedi tervezésű bútorokért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és