Türkíz környezet kontrasztos világos, sötét bútorok

Rio Design - Türkíz környezet kontrasztos világos, sötét bútorok

Ez a tér a távol-keleti hangulatot idézi meg egy világos nappaliban.

Ahol a keleti hangulatért a színek és a lámpák dominanciája felelős elsődlegesen. Ám ez a nappali tökéletes példája annak is, hogy a modern vonalú székek és asztalok is tökéletesen igazíthatóak, illetve összeegyeztethetőek és igazán karakteres másik stílusvilággal. A sötét bútorok kellemes kontrasztot képviselnek. A Rio Design áruházából ismét az egyik legnépszerűbb termékeink kerültek be egy otthonba. A Power asztal és a Toni szék mindenkinek elnyeri tetszését az egyszerűségével. A sötét faváz világos kárpittal igazán kontrasztos és elegáns megoldás. Az üvegasztal karakteres világát érdekesen meglágyítja az asztallapra került terítő, míg a kényelmes párnázatú, enyhén magasított háttámlával rendelkező halvány krémszínű székek érdekes kontrasztot teremtenek. A termékeinket ismét olyan egyedi kivitelben szállítottuk, amely igazodik a többi bútor színéhez, így az asztal és a székek faváza is wenge színt kapott. Tehát a kontrasztos, sötét bútorok sem jelentenek akadályt.

Bútorstúdiónk kialakításakor egy olyan koncepció fogalmaztunk meg, amely azt állította középpontjába, hogy egyedi, minőségi termékeket forgalmazzunk kedvező áron, mellyel széles vásárlói réteg igényeit elégíthetjük ki. Az étkezőasztal és hozzá illő szék-, illetve karszék-kínálatunk, étkezőjének hangulatát hivatottak tökéletessé varázsolni. A színek, a méretek, az anyagok ezen design bútoraink esetében is tetszőlegesen válaszhatóak. Étkezőasztalaink között bővíthető termékeket is talál, amit a legnagyobb családok is kényelmesen körbeülhetnek. Tálalószekrényekkel, kisebb vagy nagyobb komódokkal lehet tetszőlegesen kiegészíteni és teljessé tenni a hangulatot.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS