Sikkes Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra

Sikkes Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra

A bézs szín egyvelege az előkelő arannyal és a mély bordóval elegáns köntösbe bújtatta ezt a nappalit.

A képen látható nappaliban rögtön szembetűnik a színek gondos, esztétikusan elrendezett kombinációja. Az ízlésesen összerakott színvilágú helyiség kellemes, magasztos atmoszférát ad a tulajdonosának. A bézs színű sikkes Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra tökéletes kiegészítése az arany és bordó dekorelemeknek. Visszafogott színével, letisztult formatervezésével és egyszerű vonalvezetésével kiegyensúlyozza a szembetűnőbb színek által kreált élénk környezetet.

A Tom Tailor divatház a ruhagyártás mellett hatalmas sikereket ér el a bútorgyártásban is.

Fiatalos, megnyerő dizájnja hamar belopta magát a vásárlók szívébe. A prémium kategóriájú bútorokat megtalálhatja nálunk is a Rio Designban. A sikkes Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra háromféle méretben, S, M és XL méretben rendelhető. Ez a típusú kanapé kényelmes, pihentető relaxációt ad otthonunkban. A sokféle méret miatt, kis alapterületű nappalikba ugyanolyan ideális, mint nagyobb méretű terekbe. Praktikussága abban rejlik, hogy vendégággyal és ágyneműtartóval is kiegészíthető. Az ülőgarnitúra egyenes vonalvezetésű, modern kubusos formájú. Választhatunk az ülőgarnitúrához két méretben passzoló puffot is, mely lábtartóként, ülőkeként is szolgál. A puffra plexi lapot is kérhetünk, így asztalkaként is tudjuk használni. 112 cm-es mélységével ideális választás lehet magas növésű vásárlóink számára is.

További aktualitásokért és inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra is és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes