Kényelem és stílus: Zanzibár étkezőszék

Kényelem és stílus: Zanzibár étkezőszék Rio Design Zanzibár étkezőszék

A tökéletes otthoni vacsora az étkezőnél kezdődik. Legyen szó egy romantikus estéről vagy egy családi összejövetelről, a Zanzibár étkezőszék tetszeni fog mindenkinek.

A képen látható étkezősarok már ránézésre is kellemes hangulatot kelt. Nem csoda, hogy a vásárlóink ezt a étkezőszéket választották, hiszen remekül passzol az asztalhoz is és kitűnik a világos háttér elől. A szokatlan színű, türkiz székek egyedi hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A színösszeállításnak köszönhetően egy igazán otthonos étkező született. Akik szívesebben maradnának az egyszerűbb színeknél, azok is választhatják ezt a terméket, mert rengeteg egyedi színű és alapanyagú kárpitból lehet választani. Így tényleg a vevő saját ízlése formálhatja a széket. Akinek a kényelem mellett a stílus is fontos, jó ha tudja, hogy a Zanzibár étkezőszék kárpitozása lehet: szövet, textilbőr, Novalife és bőr.

Nemcsak a kárpit színei igazíthatóak a vásárlók ízléséhez, hanem a lábak színeivel is játszhatnak a tökéletes összhang eléréséhez. A képen látható lakásban a sötétebb falábak remekül passzolnak az étkező többi fa eleméhez.

A Zanzibár étkezőszék a stílust és a kényelmet ötvözi. A modern formájú, íves karszék nagyon kényelmes és szinte körül öleli a hátat. Egy olyan bükkfa-vázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik. Ezzel is biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet.

Bármilyen stílusú étkezőben megállja a helyét, legyen az a konyhával egy térben vagy egy külön helyiség. Lehet kicsi étkezőasztal vagy nagy, a Zanzibár étkezőszék ideális választás fiatalok és idősebbek számára is, mert ez az a termék, ahol a kényelem és a stílus találkozik.

Ha pedig a széket már kiválasztották, de az asztalokról még információt gyűjtenének, ajánljuk a lakberinfo.hu bejegyzését a tökéletes étkezőasztalról. Ha sikerült kiválasztani azt, ami tökéletesen illik a lakáshoz, nem árt szét nézni a Rio Design étkezőasztal választékában.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS