Modern és letisztult Gemini konzolasztal és tükör

Modern és letisztult Gemini konzolasztal és tükör

Tökéletes összhangú bútorok – akár ikrek is lehetnének.

A képen látható helyiség berendezésében is volt szerencsénk közreműködni. A szoba stílusa modern és egyszerű, de ugyanakkor elegáns. A szűkösebb hely miatt fontos volt, hogy valamilyen optikai csalás segítségével nagyobbnak éreztessük a teret. Ennek a célnak a megvalósításakor került a képbe a modern és letisztult Gemini konzolasztal és tükör. Ez az üde páros ugyanabból a faanyagból készült, ezért teljesen összeillenek.

Egyenes vonalvezetésük és fényes felületük bármely stílusú otthonba beilleszthető. A tükör azért hasznos a mutatóssága mellett, mert optikailag növeli a teret és kerete olyan stílust ad, akár egy festmény. Hogy ne csak csupaszon függjön egy falfelületen, ezért alkottuk meg a hozzá tartozó konzolasztalt, ami funkcionalitása nem elhanyagolható tényező, hiszen felületére emléktárgyakat vagy dekorációs elemeket tudunk tenni. A sötétbarna szín tökéletesen passzol a szintúgy sötétbarna ágytámlához és a többi bútorhoz. Emellett a kontrasztossága a világos fallal egyensúlyba hozza az enteriőrt.

A modern és letisztult Gemini konzolasztal és tükör egyedi megrendelésre készül, egyedi méretben. Mivel egy ilyen párosítás alkalmazásánál általában megszabott méretű hellyel kell gazdálkodni, ami minden lakásban eltérő, ezért személyre szabott méretekben tudjuk ezeket a bútorokat legyártatni. Az elképzelésekről és lehetőségekről való előzetes egyeztetés után, egyedi árajánlat alapján elkészítjük az Ön számára legmegfelelőbb méretű bútort!

Ha szívesen megtekintené bútorkínálatunkat, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity áruház földszintjén található.

Ha további újdonságokról, aktualitásokról szeretne tájékozódni, látogasson el Facebook oldalunkra is és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS