Power savmart üveges étkezőasztal Málta bőrszékekkel

Power savmart üveges étkezőasztal Málta bőrszékekkel

Letisztult elegancia a bükk jegyében.

A képen látható otthon legtöbb fafelülete elegáns, sötétbarna bükkfából készült. Az étkezőt a család a Rio Design közreműködésével rendezte be. A Power savmart üveges étkezőasztal a Málta bőrszékekkel az egyik legkedveltebb kombináció, amit üzletünkben megvásárolhatnak. Az asztal neve jól jellemzi formavilágát, hiszen ez az asztal markáns, mégis nagyon elegáns és letisztult. A masszív lábakat jól ellensúlyozza a vékony, de strapabíró, 12 mm-es üveg asztallap. Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül, amely többféle furnérból is kérhető. A képen látható asztal bükk fafurnérból készült, ami a legkedveltebb választás a tölgy fafurnér mellett.

Az igazán exkluzív anyagokat kedvelők azonban kérhetik akár dió- vagy más, különlegesebb furnérokból. A furnérokat különböző színű pácokkal tudjuk ellátni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már használatban lévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal.

Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk.

A standard méretek a 120 x 80 cm, a 140 x 90 cm, a 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang és a stílusos elrendezés jegyében.

Érdekes kombinációt alkot a Power savmart üveges étkezőasztal a Málta bőrszékekkel együtt, hiszen ezek a székek az egyik legkedveltebb széktípusunk, aminek kar nélküli változata is tökéletesen mutat az asztal mellett.

A Málta bőrszék 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagassággal, illetve 65 cm-es ülésmélységgel. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét.

Érdemes elidőzni az anyagminták felett, hiszen bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül, így a legkisebb részletig mehetünk a berendezés tökéletesítésében.

A Rio Design-ban is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani. Üzletünk a törökbálinti MaxCity áruház földszintjén található.

További inspirációért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

 

Power asztal sötétbarna bőrkárpítú Toni székekkel

Power étkezőasztal sötétbarna bőr Toni székekkel

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS