Mutatós Málta szék és elegáns Hool étkezőasztal

Rio Design - Mutatós Málta szék és elegáns Hool étkezőasztal

Jelen esetben az étkező és nappali kialakítása rendkívül praktikusnak bizonyult.

Az egy térben elhelyezett elemek összeállítása nagyon otthonossá és naggyá varázsolta a teret. A világosabb színek tökéletesen összeillenek, a bútorok formái kellemes, meleg érzést keltenek. Remekül sikerült hangsúlyozni az étkező területét a csodálatos sötét színű elegáns Hool étkezőasztal és a vele teljes összhangban lévő bevonattal készült Málta szék segítségével.

Ebben a környezetben az elegáns Hool étkezőasztal és a Málta székek egy igazi letisztult és elegáns érzést kelt.

Az étkezőasztalt magán hordozza a minimál design jegyeit, különleges megjelenésű, de mégis sok otthonban mutatós lehet. A Hool étkezőasztal egyik nagy előnye, hogy mind a szín, mind a méret változtatására van lehetőség. Ezért szinte a lakás bármely pontjába, bármilyen stílusú közegbe könnyedén elhelyezhető, legyen szó egy nagyobb egyterű nappali-étkezőről vagy egy kisebb előtérről. Az elegáns Hool étkezőasztal is, mint minden fabútorunk, egyedi terveik alapján készült. A Hool étkezőasztal egy asztalcsalád része. A leggyakrabban a 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm-es méretekben gyártjuk 78 cm-es magassággal, de mivel egyedi méreteben is rendelhető, így ettől bármilyen mértékben el lehet térni.

Érdekes és izgalmas variációt alkot az elegáns Hool étkezőasztal és a mutatós Málta szék együtt.

Az üzletben is megnézhető egymás mellé rakható, így könnyebben lehet eldönteni, melyik variáció nyeri el a tetszését legjobban. A Málta szék méretei: 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagasság, ülésmélysége 65 cm. A mutatós Málta szék egy kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez meghatározza küllemét. Érdemes körülnézni a kárpitanyagok között; bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS