4 tipp a modern bútorok esztétikus kiegészítőkkel történő díszítésére

Sokan próbálnak divatos enteriőrt kialakítani és lépést tartani a trendekkel, de megfeledkezhetnek a legfontosabb dologról. Mégpedig, hogy a ház, a lakás a tükörképünk, egy hely, ahol jól kell érezzük magunkat.

A belsőépítészet egyre kevésbé kategorikus és egyre nyitottabb a kísérletezésre. A tervezők az egyediségre, az egyéniségre és a képzelet szabadságára törekszenek. Itt az idő, amikor az egyes trendeket a magunk módján lehet értelmezni és átértelmezni. Eljött az egyedi, modern bútorok ideje. Inspirálóan hangzik, de hogyan kell ezt pontosan csinálni? Bejáratott színkombinációk, sokoldalú bútorok, finom, esztétikus dekorációk – ez az ismerős és biztonságos út. De nincs benne egyéniség és lélek. Engedje meg magának, hogy otthonában azt tegyen, amit igazán szeretne! Fesse le merész színekkel a falakat, válasszon vidám mintájú terítőt, tegyen jól látható helyre gyermekkorából származó kollekciót!

Mi járul hozzá ahhoz, hogy a belső tér esztétikus és egyedi legyen? Természetesen a részletek: kilincsek, konyhai felszerelések, függönyrudak, függönyök, párnák, takarók, szőnyeg, és még sorolhatnánk. Nagyon egyediek a fényképek, ajándéktárgyak vagy gyermekrajzok is. Összekeverheti a különböző gyűjtemények, stílusok és korok bútorait. Például egy designer kanapé és vintage fotelek, vagy különböző kollekciókból származó székek az étkezőasztal körül. Ahhoz, hogy a kompozíció harmonikusan nézzen ki, a tárgyaknak összhangban kell lenniük valamiben: színben, textúrában vagy stílusban. Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet, hogyan adhat hozzá különféle kiegészítőket bútoraihoz és rendezheti be otthonát.

A függöny és az ülőgarnitúra kombinációja

A függönycsere általában önmagában is elegendő a belső tér felfrissüléséhez. A függöny színéhez illeszkedő kanapékárpit (vagy fordítva) kiválasztása stílusos megjelenést kölcsönöz. Az egyszerű ülőpárna lehet élénk színű a modern bútorok használatakor.

Szobanövények és egyéb növények

A növények megfelelően megtervezett, esztétikus elrendezése, és a kívánt fajta kiválasztása lehetővé teszi nemcsak a szoba díszítését, hanem a szobában lévő levegő oxigénnel való töltését és az optimális páratartalom elérését is. Ha nem tudja, hogyan kell gondozni a virágokat, vagy nincs ideje rájuk, akkor jobb, ha vágott virágokkal vagy virágzó gallyakkal díszíti a szobát. Az étkezőasztal például nagyon szép lesz, ha friss növényekkel díszítik alacsony vázákban.

Szobanövények és egyéb növények

A felkelő nap a szobában

A modern csillárok maguk is díszíthetik a helyiséget, és stílusformáló elemként működhetnek. De ne gondolja, hogy a lámpák csak a plafonon és az asztalon lehetnek. Méltó helyet találhat a földön is számukra! Ez extra fénypontot ad a nappali berendezéséhez. A padlón álló lámpák titokzatos hangulatot teremtenek a nappaliban.

Hagyja, hogy szobája eleganciája minden oldalról tükröződjön!

A tükrök megmutatják a lakás minden előnyét és hátrányát. Ezért olyan fontos a tükör helyes formájának és helyzetének kiválasztása a belső térben. A szoba egyszerre több tükrös díszítése merész, de eredeti megoldás. Az ívelt tükrök tökéletesek a minimalista belső térhez. Megváltoztatják a szoba arányát, és független festményeknek tűnnek – nagyon lenyűgözőek. A padlótükör klasszikus lehetőség. Lehet lágy kerek vagy fordítva, megismételve az egész szoba szigorú geometriáját. A modern bútorok, szekrények tükrei, eleganciát és esztétikus modernséget kölcsönöznek a térnek, szintén más-más hangulatot kölcsönöznek egy szobának.

Az Isadora tükör 794368 egy rendkívül elegáns, különleges darab. A kör alakú tükör metszett tükörüvegből készült.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS