7 tipp az esztétikus hálószoba érdekében

Hogyan érhetünk el esztétikus légkört a hálószobában? A 7 tippünk 7 különböző dolgot, dekorációt, kiegészítőt vagy lehetőséget jelent.

Annyian mondták már, hogy a hálószoba minden ember számára a kikapcsolódás egyik helyszíne. Így annak a választott stíluskoncepciótól függetlenül hangulatosnak és kényelmesnek kell lennie, ráadásul meleg, hangulatos légkört is kell teremtenie. Ön milyen légkört szeretne látni a hálószobájában? Ha harmonikus, pihentető és stresszmentes hálószobáról álmodik, akkor ez a 7 tipp fontos az Ön számára!

A hálószoba legfontosabb eleme

Nyilvánvaló, hogy az ágy minden hálószobában a legfontosabb. Bármilyen szokatlan is a többi dekor és az, hogyan néz ki az egész szoba, az ágytól függ. De mégis a legfontosabb, hogy mennyire érzi jól magát benne. Szánjon időt arra, hogy kiválassza a tökéletes ágyat! Legyen az olyan, amelyben kényelmesen és pihentetően aludhat!

Az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy például különleges szerkezetének köszönhetően biztosítja a luxus kényelmét és a nyugodt alvást. Számos különböző változatban megvásárolható. Az ágy tömörfa részeit bükk, tölgy és diófából lehet választani. Ebben az ágyban garantált egy jó éjszakai alvás.

Az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy szerkezetének köszönhetően nyugodtabb pihenést biztosít.

A hálószobai segéd

Az éjjeliszekrény az a tárgy, amit az oldalfekvésben alvók az ébredés után az első pillanatban láthatnak. Ezenkívül, itt tárolhatunk minden olyan dolgot, amire szükségünk van az ágyban: könyveket, töltőt, egy pohár vizet, és még sorolhatnánk. A Rio Design kínálatában a legtöbb ágyhoz éjjeliszekrény is rendelhető. Az éjjeliszekrények pedig életmentő elemek a hálószobában.

A kiegészítő elemek ugyanolyan fontosak, mint a bútor

Mint fentebb említettük, az ágy a hálószoba központi eleme, ami azt jelenti, hogy a tőle független mégis szorosan hozzátartozó fejtámla is nagyon fontos. Gondolja át, mit akar tenni a fallal a fejvég mögött és ennek fényében válassza ki az ágyat! Lehet, hogy ez csak egy tájképet, vagy esetleg a gyermekeiről, családjáról készült fotókat jelenti a falon. De az is lehet, hogy egy dizájnos fejtámlát, egy puha párnázott részt jelent. Díszítse ezt a területet úgy, hogy jól érezze magát, akkor is, amikor belép a hálószobájába, és akkor is, ha az ágyban van!

A világítás a szoba díszítésének egyik fontos része

Sokan nem fordítanak rá elég gondot, pedig a hálószoba világítása nagyon fontos. Úgy kell kialakítani, hogy lazításra alkalmas legyen, hangulatos, pihentető légkört teremtsen, amiben kényelmesen érezheti magát. A csillár egy általános megvilágítási forrás. De ma már a modern belső terekben kompakt, a stílushoz illeszkedő fali lámpákat használnak és helyi fényforrásokat is telepítenek. Ezek a következő célokra használhatók: egy adott terület megvilágítására; egyes részletekre kiemelésére, illetve, hogy meleg, barátságos légkört teremtsenek. Erre a célra asztali és állólámpákat, valamint a fali lámpákat is ajánljuk. De ne felejtsük el a beépített világítást (szekrények, festmények) sem!

Molly2 ezüst függeszték lámpa
Molly2 ezüst függeszték lámpa

Apró részletek

Nem szabad megfeledkeznünk az esztétikai komponensről sem! Sokkal jobb ott aludni, ahol minden részlet a helyén van. Ezért javasoljuk, hogy kényeztesse magát, és válasszon gyönyörű ágyneműt és díszpárnákat. A növények, kövek, természetes anyagok nemcsak közelebb visznek minket a természethez, hanem a nyugalom egyedülálló érzését is közvetítik. Kezdje kicsiben! Néhány növény, gyapjúból készült takaró vagy egy puha szőnyeg garantáltan átalakítja hálószobáját. A cserepekben lévő nagy növények a mostani modern stílus kedvencei, ráadásul azok, akik nem igazán élvezik a növények gondozását, választhatják az igénytelen és könnyen gondozható növényeket is.

Alakítson ki egy relaxációs sarkot!

Minden hálószobában kellene legyen egy csendes pihenősarok. Bármi lehet: fotel, párnákkal ellátott széles ablakpárkány vagy egy gyorsan kialakítható, puha takarós sarok az ágy egyik részén. Töltse meg ezt a helyet könnyű és pozitív energiával: illatos gyertyák, sómécses, párologtató, kedvenc könyvei és apróságai, amelyek jó kedvre derítik. Nézze meg fotelkínálatunkat!

Rend és tisztaság

Ne alakítsa hálószobáját lomtárrá! Különösen a kisebb lakásokban fordul elő gyakran, hogy a hálószoba az egyetlen terület, ahova a látogatók nem lépnek be. Ezért mindent bedobnak a hálószobába, amit senkinek sem szabad látnia. Ha Önnél is így van, akkor az egyik legnagyobb hibát követi el!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS