Rangos díj a fenntarthatóságért

Rangos díj a fenntarthatóságért

A TESTBILD 1. hellyel ismerte el az ADA gyár környezet és fenntarthatóság területén végzett erőfeszítéseit.

Az ADA a kanapékat a jólét egyedi oázisává változtatja. Az osztrák vállalat több mint 60 éve gyárt kárpitozott bútorokat, amelyek kényelmet, funkcionalitást és fenntarthatóságot kínálnak. Ezért az ADA nemrég megkapta a „Top Brand Home & Living 2021” díjat a „Sofa” kategóriában a TESTBILD-től, amely a „Környezet és fenntarthatóság” kategóriában az első helyezés.

A top márkákat 2021-ben határozták meg a TESTBILD és a Statista közvélemény-kutató intézet közös felmérésében. Több mint 5000 fogyasztó osztotta meg tapasztalatait mintegy 2400 márkával az „otthon és az élet” területén. Az értékelés az általános vonzerő, a minőség, a tartósság, az ár/teljesítmény, az összeszerelés/kezelés, a környezet és a fenntarthatóság, valamint a tervezés paramétereket értékelte.

Felelős vállalatként a minőségi és környezetvédelmi előírások elválaszthatatlanok az ADA és termékei esetében.

Az ADA mozgatórugója a legmagasabb szintű életminőség, valamint a tartós bútorok erőforrás- és energiatakarékos előállításának vágya. Mivel a kanapé a nappali középpontja, manapság nemcsak az egyedi tervezési követelményeknek kell megfelelnie, hanem óriási rugalmassággal is rendelkeznie kell. Akár ülünk, akár fekszünk rajta kifinomult funkciókkal kell igazodniuk az Ön személyes kedvenc helyzetéhez és garantálni a pihenést bármilyen helyzetben. A praktikus ülésmélység és a karfák beállítása, az összecsukható háttámlák, a kényelmes kihúzható ülés és a relaxációs ágyfelület vagy a hangulatos kanapé átalakítása kényelmes ággyá az ülőbútor egyedi funkciói közé tartozik. Az ADA AUSTRIA prémium modelleket egyedülálló termékként Ausztriában gyártják, több évtizedes tapasztalattal, és a tervezés, a funkcionalitás, illetve a tartósság jellemzi őket.

A kelet-stájerországi családi vállalkozás a gyártás során kiváló minőségű anyagokra támaszkodik. Az ADA-nál csak gondosan kiválasztott, kiváló minőségű fát dolgoznak fel, amely fenntartható, ökológiai erdőgazdálkodásból származik. A textíliákat tartósság és hosszú élettartam jellemzi. A kínálat újrahasznosított anyagokat is tartalmaz, amelyek PET palackokból vagy régi ruhákból készülnek, és így egy második életet kapnak. A termékpaletta tanúsítása a „Golden M” és az OEKO-Tex szabvány szerint a matracok esetében kiemeli a kiváló minőséget. A végeredmény egy egyedi kárpitozott bútor, amelyen maximális kényelemmel és tiszta környezetvédő lelkiismerettel pihenhet.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS