5 ok, amiért a Rio Design áruház termékeit érdemes választani

A Rio Design Áruház ma Magyarországon az egyik legjobb minőségű termékeket forgalmazó áruház és webáruház egyben!

A Rio Design Áruház ma Magyarországon az egyik legjobb minőségű termékeket forgalmazó áruház és webáruház egyben!

Törökbálinti áruházunk a magas minőségű bútorok mellett tette le a voksát. Az áruház bútorválasztéka magas és luxus minőségű, egyedi méretű és formatervezésű termékekből áll, így képesek vagyunk széles vásárlói igényeket kielégíteni. A leghíresebb és legkiemelkedőbb minőségű osztrák ADA bútorok több típusát is egyedüliként forgalmazza a Rio Design áruház.

Most elmondjuk a legfontosabb 5 okot, amely miatt Ön is úgy dönt majd, hogy érdemes a Rio Design áruházat választani.

Az első ok az ügyfélközpontúság

A Rio Design minden életstílushoz képes megtalálni és ajánlani megfelelő és magas minőségű terméket. Nemcsak egy egyszerű bútorkereskedő áruház és webáruház vagyunk, hanem minden termékünkkel és szakértelmünkkel arra törekszünk, hogy segítsünk megteremteni a nálunk vásárlók számára a tökéletes otthont. Szakértő munkatársaink enteriőrök segítségével mutatják be a bútorokat és igény esetén  tanácsokkal látják el a vásárlókat. Például, ha egyeztetni kell stílusban két különböző helyiséget vagy ha már a meglévő bútorok stílusához, színeihez szeretne valaki új bútorokat vásárolni, mi ott leszünk és segítünk benne. De, ha valaki csak egyszerűen stílustanácsadásra vágyna, akkor is a legjobb helyen jár áruházunkban. Fontos tudni, hogy nálunk a vásárlás nem egyszeri alkalmat jelent! Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megrendelt termékhez színben és anyagában ugyanolyan asztalt, széket ülőgarnitúrát, kanapét kiegészítőt vásárolhasson akár évek múlva is. Ha segítségre lenne szüksége otthona, üzlete, irodája kialakításában vagy áttervezésében esetleg csak a színek, formák kialakításában tanácstalan, bátran forduljon hozzánk. A legmegfelelőbb lakberendezőt ajánljuk majd. Ha pedig szállítanunk kell, akkor a nálunk vásárolt bútorok, ülőgarnitúrák, kanapék, asztalok, székek biztonságos és gyors kiszállítása garantált.

A második ok a minőségi és egyedi bútorok

A prémium minőségi bútorok közül szeretnénk kiemelni az ADA termékeit, hiszen egyes osztrák ADA terméket Magyarországon csak mi, azaz a Rio Design áruház forgalmaz. Az ADA termékek már évtizedek óta a legmagasabb színvonalat képviseli a bútorgyártásban, hiszen kimagasló minőségűek, modernek, esztétikusak és rengeteg választható funkcióval vannak ellátva. Elsősorban ADA kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, valamint fotelek hatalmas választéka biztosítja a legfontosabb értéket, azaz a vevői elégedettséget. Különleges funkcionalitásuknak és egyedi méreteiknek, illetve színeiknek köszönhetően a modern formavilág és a legextrémebb elképzeléseket is kielégítik. Ráadásul kimagasló az elemválaszték is, hiszen egy-egy ülőgarnitúrához választható külön fejtámasz, illetve karfák, de van olyan különleges kanapé is, amely L és U alakú formában is elérhető. A választék hatalmas és a lehetőségek száma határtalan.

A harmadik ok a bőséges választék minden vásárlói elképzelés számára

Az otthon vagy lakás szinte bármely helyisége berendezhető, köszönhetően a Rio Design széles termék és termékkategória választékának. Az ülőgarnitúrák és kanapék mellett elérhetőek például sarokgarnitúrák, ágyak, puffok, szekrények, dohányzóasztalok, konzolasztalok, étkezőasztalok, illetve egy nagyobb székkínálat is. Kínálatunkban az ADA termékek mellett, a Tom Tailor, Alina és a Schuller bútorai is elérhetőek. A Design bútorok mellett, ahogy korábban említettük már, az ülőgarnitúrák, a kanapék, illetve a franciaágyak és a kinyitható kanapék hatalmas választéka is rendelkezésére áll a vásárlóknak. De a paletta folytatódik a szőnyegek, a lámpák, a függönyök, a tapéták, a tv-állványok, a polcok, a komódok, a matracok, a rácsok, a tükrök, az órák, az egyéb dísztárgyak és a kortárs magyar művészek festményeivel is. Ráadásul minden termék életszerű környezetben kerül bemutatásra. A vevők több száz szövet, bőr és NLF anyag közül választhatnak kárpitot, hogy igényüknek megfelelő bútordarab kerüljön az otthonukba.

A negyedik ok az álmok gyors megvalósulása

Az esetek többségében az Ön által elképzelt bútorokat vagy design-t megtalálja a Rio Design áruház kínálatában. A nálunk forgalmazott ülőgarnitúra és egyéb formatervezésű, designbútor egyedi méretben, színben, kárpittal és funkcióban is elérhető. A fiatalabb és az idősebb korosztály is garantáltan megtalálja a trendeknek és az ízlésüknek megfelelő bútordarabokat. Hiszen széles elemválaszték, színválaszték, sőt kiegészítő termékfunkciók is elérhetőek. Lakberendezők segítségével szakképzett kollégáink személyes tanácsadásokkal, illetve igény szerint helyszíni felméréssel szeretnék, a lehető leggyorsabb módon, az Ön igényeit és elképzeléseit teljesíteni, megvalósítani. A házhoz szállításról nem is beszélve. A nálunk vásárolt bútorok, ülőgarnitúrák, kanapék, asztalok, székek biztonságos és gyors kiszállítása hozzájárul, hogy minél hamarabb otthonában tudhassa a terméket. Ráadásul egy látványos program segítségével a lakberendezési áruházunk kényelmesen és virtuálisan is bejárható. De felhívjuk a figyelmet, hogy a termékek folyamatosan változnak! Egyedi szolgáltatásként pedig a megunt vagy sérült kanapékat újrakárpitoztathatják.

Az ötödik ok az akciók

Az év minden napján hatalmas akciós választékkal várunk mindenkit a Rio Design áruházában és webáruházában egyaránt. Minden termékcsoport közül megtalálható az a darab, kedvező áron, amely az Ön otthonához tökéletesen illeszkedhet. Általában a legtöbb olyan termék, amely az akciós választékban megtalálható, kiállítási mintadarab, azonban nem csak ezen termékek szerezhetőek be kedvező áron. Ugyanis számos kedvezmény vonatkozik olyan termékekre is, amelyek nem kiállítási darabok. Ezek nemcsak bútorok, hanem festmények, tükrök, illetve egyéb dísztárgyak is. Nálunk léteznek, időszakosan, extra akciós termékek is, amelyek esetében a skála csakugyan széles, például ülőgarnitúrák, kanapék, székek, asztalok, dohányzóasztalok, festmények, polcok, szekrények és még sorolhatnánk. Minden termékcsoportból találhatnak egy-egy igazán jó darabot. Az extra akciók, nevükből adódóan, termékeinek ára egyszeri, talán soha vissza nem térő alkalmat jelentenek. Weboldalunk egy 3 százalékos kedvezményes kupon is elérhető!

Sorolhatnánk még több okot, de reméljük, hogy mindenki kedvét meghoztuk a vásárláshoz. Ne feledje, hogy ezek csak a legfontosabb okok, amely miatt érdemes az áruházunkat, webáruházunkat választani. Győződjön meg Ön is és látogasson el az üzletbe.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS