Könnyedén átalakítható nappali ülőgarnitúrák – ADA bútortrendek

Könnyedén átalakítható nappali ülőgarnitúrák – ADA bútortrendek

Az ADA Ausztria Prémium ülőgarnitúrák művészetet visznek a négy fal közé!

A kanapé a kikapcsolódás és a feltöltődés helyszíne, legyen szó tv-nézésről, egy délutáni sziesztáról, vagy akár egy könyv olvasásáról. Egy családban mindenki máshogy szeret elhelyezkedni, amire az ADA Ausztria Prémium nagy hangsúlyt fektetett új bútorai tervezésekor. Ezen elképzelés alapján lettek kialakítva a könnyedén átalakítható nappali ülőgarnitúrák.

Az ülőgarnitúrák kialakításának köszönhetően számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy azok optimálisan illeszkedjenek a helyiség méretéhez. A kényelmi funkciókkal felszerelt kanapéknak köszönhetően a kikapcsolódás minden pozícióban és helyzetben garantált! A kényelmi szempontok közé tartozik a relaxációs funkció, a kihúzható fekvőhelyek, az ergonomikus nyaktámaszok, mindezek az ülőgarnitúrákat univerzálissá és multifunkcióssá teszik.

A kényelmi funkciókkal felszerelt kanapéknak köszönhetően a kikapcsolódás minden pozícióban és helyzetben garantált!

Ülőgarnitúrák különböző igényekhez igazodva

A termékcsaládok és rendszerek széles választéka érhető el nálunk! Egy kanapé vásárlásakor különböző szempontok alapján választhatunk, hiszen nem mindegy, hogy az ülőgarnitúra például milyen funkciókkal rendelkezik, hány ember fér el rajta. Az ADA Ausztria Prémium termékcsalád könnyedén átalakítható nappali ülőgarnitúrákat jelent, melyek L- és U-alakban is kaphatók. Továbbá két vagy három személy teljes kényelmének kiszolgálására is ideálisak. Ezen kívül a kanapéknak több stílusa is elérhető, a tömörfa elemekkel díszített kiegészítőktől, a modern és designer kanapékon át a relaxációs funkciókig.

Ezen kívül a kanapéknak több stílusa is elérhető, a tömörfa elemekkel díszített kiegészítőktől, a modern és designer kanapékon át a relaxációs funkciókig.

Multifunkciós kanapék Ausztriából

Az Amszterdam ülőgarnitúra például állítható nyaktámlákkal, valamint összecsukható háttámlákkal rendelkezik. Az állítható háttámlák a relaxációs funkciókat és a test optimális vérkeringését segítik elő, hiszen kihúzott állapotban a felsőtest és a lábak vízszintes helyzetben vannak. Emellett az Amszterdam átalakítható nappali ülőgarnitúrák különlegessége, hogy laptop vagy táblagép tartó található a kanapéba építve.

A Dortmund kanapék is a maximális kényelmet szolgálják különböző kényelmi funkcióikkal. A kanapén állítható az ülésmélység és állítható a nyaktámla is. A Dortmund kanapén is állítható háttámlák vannak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő pozíciót. A kényelem fokozása érdekében a kanapé kárpitja kiváló minőségű, hideg habbal készült. Emellett pedig a kecses fémlábak könnyű, lebegő megjelenést kölcsönöznek a kanapénak és modern összképet alkotnak azzal.

Lehetőség a személyes oázis kialakításához

Az ADA Ausztria Prémium ülőgarnitúrák lehetőséget adnak arra, hogy mi magunk válasszuk ki a kényelmi elemeket. Kiválaszthatjuk a kanapé elemeit, valamint eldönthetjük, szeretnénk-e állítható háttámlákat, kartámlákat, illetve a kanapék lábát is variálhatjuk. Az állítható nappali ülőgarnitúrák szövet és bőr borítása is többféle színben, stílusban érhető el. A kényelmi funkciók mind-mind a teljes kikapcsolódás élményét fokozzák. Ráadásul különböző méretben, formában, beépítési változatban választhatjuk ki ezeket otthonunk kényelme érdekében. A kanapék egy része 10 cm-es eltérésekkel is kaphatók, hogy azok tökéletesen igazodjanak a helyiséghez!

Ráadásul különböző méretben, formában, beépítési változatban választhatjuk ki ezeket otthonunk kényelme érdekében.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS