Ottomán, a kiegészítő kényelem

Ottomán - A hasznos bútordarabokban számos lehetőség rejlik, ülőhelyként, kisasztalként, lábtartóként tárolóeszközként is felhasználható.

Az ottomán, ahogyan arra már neve is utal, egy olyan török bútortípus, amely leginkább egyfajta kisbútorként határozható meg.

A hasznos bútordarabokban számos lehetőség rejlik, hiszen ülőhelyként, kisasztalként, lábtartóként és még tárolóeszközként is fel lehet használni. Ma már szinten minden ízlésnek megfelelő ottomán bútort találunk a rengeteg különböző formának, anyagnak, színnek és kialakításnak köszönhetően. Nálunk a legtöbb kanapéhoz rendelhető ottoman.

A megfelelő térben elhelyezett ottomán azon felül, hogy rendkívül praktikus kiegészítői lehetnek az otthonoknak, stílusos dekorációs elemként is megállják a helyüket. Még az előszobában is rendkívül hasznos lehet egy ottomán. Gondoljunk csak arra, amikor olyan nehezen tudjuk felvenni a cipőnket. Ez a díványszerű bútor éppen megfelelő lenne, hogy a cipőfelvétel is könnyebb legyen. Az igazán felszerelt ottománok pedig egy plusz tárolóelemként is jól teljesítenek, hogy a kisebb előszobákban se legyen káosz.

A nappaliban, a kanapé mellett elhelyezve, egy fárasztó nap után ledőlve, már csak egy ottomán lábtartó adhat nagyobb kényelmet. A kisasztalként is funkcionáló bútordarabra könnyedén ráhelyezhetünk pár könyvet, vagy akár tv-nézés közben a távirányítót. A hidegebb, téli időszakra tartogatott meleg takarók ideiglenes tárolására is megfelelő (ha tárolófunkcióval is bír), könnyedén elővehetjük a különböző tárgyakat, amikor szükségünk van azokra.

 

A hálószobában is jól mutatnak, a klasszikus időket idéző ottomán bútorok. Sokan az ágy végénél elhelyezve, mint ágyneműtartót használják. Még a gyerekszobákban is jól mutathat egy színes ottomán, hiszen, ha az szintén rendelkezik tárolóelemmel, könnyedén belepakolhatjuk a gyerekek apró játékait, amellett, hogy ülőhelyként is jól funkcionál. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy ezek a multifunkciós kis bútorok könnyedén izgalmassá és hangulatossá tehetik a legegyszerűbb tereket is.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,