Természetes ipari stílus – ADA bútortrend

Természetes ipari stílus - ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy természet által ihletett színekben kapható.

Az otthon életünk középpontja, különösen az elmúlt hónapokban.

Jelenleg sokan kénytelenek otthonról dolgozni, és ha már sokak otthona irodává vált, olyan „visszavonulási” helyet szeretnénk biztosítani, ahol ezek az otthon dolgozó emberek pihenhetnek, elengedhetik, és jól érezhetik magukat munka közben is. Pontosan ez az elképzelés tükröződik vissza a jelenlegi természetes ipari stílus az ADA bútortrend termékeiben. Természetes anyagokkal visszük be a természetet otthonába!

A természetes ipari stílus kifejezi a természet lágy ölét.

A természetben megnyugvást találunk, ahol fellélegezhetünk, és amely biztonságérzetet adhat. Különösen a fa biztosítja a hangulatos légkört élénk karakterével, illatával és meleg kisugárzásával. A Terra bútorcsaládunkkal egyesítjük a tömörfa elemeket a modern dizájnnal, hogy egyedi kedvenc bútorokat hozzunk létre. Ugyanakkor ezek a termékek tükrözik a természet egyedi szépségét – mert mindegyik darab szemcsés és színárnyalatban különbözik egymástól, ettől olyan egyedi.

A puha, földes színvilág, akár magában a kárpitozott bútorban, akár falfestékként valósítja meg, kiemeli a természetes ipari stílus megjelenését. A hangulati tényezőt különösen a homok trendszín hangsúlyozza. Fekete bútorok és lakberendezési tárgyak díszítésével, valamint a tiszta beton hatását keltő falakkal kombinálva elegáns, hangulatos, divatos, természetes ipari stílus és kellemes élettér jön létre.

A természetes hatású szürke ágy kellemes hangulatot varázsol.

A tömörfa ágyak természetes ipari stílust varázsolnak a hálószobába.

A Stella Alpina prémium boxspring ágyunkkal felvesszük ezt az irányt és harmóniát hozunk létre a természetes ipari stílus megteremtése érdekében. Exkluzív kialakítás, természetes érzés és a legjobb minőség – mindez az alpesi élet stílusában, az ADA bútortrend segítségével. Ez a modell vadtölgyből, vad bükkből vagy svájci kőfenyőből készült tömör fából jött létre. A fát úgy dolgozzák fel, ahogyan a fa eredetileg nőtt, hogy megőrizzék természetességét és egyediségét.

A fejtámla vagy az ágykeret opcionálisan a legfinomabb szövetekkel és bőrökkel is borítható, míg a másik natur fából készült variáció felfedi a fa szépségét. A dizájn és a kényelem, a tökéletes kivitelezés és a természetes anyagok kölcsönhatása olyan ágyakat hoz létre, amelyek pihentető menedékké és hosszú távú társakká válhatnak.

Az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy szerkezetének köszönhetően nyugodtabb pihenést biztosít.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS