A falak öltöztetése

SVIA GALLERY: LINA AKRIL FESTMÉNY

A falak ezer és egy árnyalatot hozhatnak otthonunk stílusába, hangulatába.

Jó lenne kihasználni a falak által kínált lehetőségeket egyedi és személyes terek kialakítására? Miért is ne? Hiszen a falak olyanok, mint egy üres vászon, ahol alkothatunk és megmutathatjuk személyes stílusunkat és még a lakást is díszíthetjük. Természetesen a legkézenfekvőbb megoldás a falak festése vagy a tapéta használata. Mindkettő stílusos, ám az utóbbi trendi divat is, ami elképesztően gyorsan képes teljesen megváltoztatni a szobát. A lehetőségek végtelenek: természetes motívumok, amelyek lehetőséget kínálnak az utazásra és az otthon elhagyása nélküli képzelődésre. Vagy geometrikus motívumok, amelyek tökéletesen illeszkednek a skandináv, az avantgárd vagy a klasszikus környezetbe. Az új technológiáknak köszönhetően pedig a nyomatok minősége minden alkalommal egyre jobb. A tapéta lehet sokkal ellenállóbb, mint a festék, ráadásul ma már a tisztításhoz egyszerűen csak meleg víz és egy kis szappannal megnedvesített szivacsot is elég. De emellett vannak még lehetőségek!

Öltöztesse fel a falakat falfestményekkel, festményekkel, fotókkal és bekeretezett képekkel!

A dekorációs lehetőségek végtelenek és nincs írott szabály, bár két törvény létezik: egyensúly és harmónia. Választhat egyetlen képkeretet, vagy egyetlen festményt a falra, de ebben az esetben jobb lesz, ha azok nagyok és jól megvilágítottak! Vagy készíthet kompozíciókat festményekkel és keretekkel, különböző színekben és képekkel, amelyek különböző és kellemes kontrasztokat alkotnak. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartania, hogy ugyanolyan távolságot tartsanak egymástól, és elhelyezésük a szimmetria érzetét nyújtsa. Az észszerű távolság nem csak kép-kép között, hanem kép-bútor és kép-mennyezet között is fontos. Ha viszonylag egyszerűen szeretne sikeres vizuális effektusokat elérni, a fényképeket vagy festményeket egyszerű, dupla, sőt háromszoros függőleges vagy vízszintes tengelyhez viszonyítva is eloszthatja. Ezenkívül bármilyen geometriai kombinációt létrehozhat.

Ha viszonylag egyszerűen szeretne sikeres vizuális effektusokat elérni, a fényképeket vagy festményeket egyszerű, dupla, sőt háromszoros függőleges vagy vízszintes tengelyhez viszonyítva is eloszthatja.

galéria minták galéria minta

A poszterek például vastag, jó minőségű papírra készült digitális nyomatok. A jobb vizuális hatás érdekében minimális vastagságú keretbe helyezheti őket, így a plakátgaléria könnyedséget és modernitást kölcsönöz a térnek. A plakátok vitathatatlan előnye a kedvező ár, ráadásul tetszés szerint cserélve a kereteket többször is felhasználhatók!

A tükrök nem csak öltöztetnek, hanem optikailag is befolyásolják a térérzetet, mindezek mellett lehetőséget adnak a fényekkel való játékra is.

Az Aries kör alakú tükör 119015 megjelenése egyszerűen nagyszerű.  Love 490633 tükör - A Love tükröt az teszi igazán egyedivé, hogy a Love szó betűinek alakját veszi fel és inkább dekoráció, mint tükör. A Love 490633 tükör modern stílusú betűi képezik a terméket.  NACAR 286429 tükör

Az órák e tekintetben is tökéletes választást jelentenek. Egyszerre dizájn és dísztárgyak, azonban fontos funkciójuk, hogy mutassák az időt, ezért mindenképpen nélkülözhetetlenek is.

A festmények valódi festővászonra készült művészi alkotások, amelyeket keretezni vagy keret nélkül hagyni is lehet. A vászonfestmények eleganciát kölcsönöznek a helyiségnek és a modern belső terekben is remekül mutatnak. A képgaléria valamivel drágább, de valóban lenyűgöző vizuális hatást kínál!

SVIA GALLERY: "VIOLET" AKRIL FESTMÉNY SVIA GALLERY: LORA AKRIL FESTMÉNY SVIA GALLERY: ARIELLA AKRIL FESTMÉNY

A folyosói falak

Az átjárók olyan terek a házakban, amelyekre nem nagyon figyelünk, annak ellenére, hogy gyakran haladunk át rajtuk. Játszhatunk a lámpákkal és a tükrökkel. Jó ötlet a falakba süllyesztett reflektorokat beépíteni, mivel ezek azt az előnyt kínálják, hogy a számunkra legfontosabb helyekre irányíthatják a fényt. Csak az egyik falra akaszthatunk képeket, akár képeket egymás után, vagy stílus és méret szerint csoportosítva, így a másik szabadon hagyott rész nem veszi el a figyelmet.

Hozzon létre egy fali galériát, amelyről mindig is álmodott!

Nincs más dolga, mint szánni egy kis időt a tervezésre és hagyni, hogy magával ragadja a képzelet: a hatás látványos lesz, az elégedettség pedig hatalmas.

1. lépés

Mielőtt elkezdené a képeket a falra akasztani, tegye ki őket egy földön heverő papírlapra, amit az elhelyezni kívánt galéria területének megfelelő méretűre vágott. Kísérletezzen a különböző típusú elrendezésekkel és az egyes galériaelemek közötti terekkel, amíg meg nem találja a tökéletes kompozíciót!

2. lépés

Készítsen képeket a telefonjával a legérdekesebb kombinációkról, és válassza ki a megfelelőt! Miután kiválasztotta a tökéletes elrendezést, rajzolja rá a papírra a festmények vagy poszterek formáit, és jelölje meg a rögzítési pontokat!

3. lépés

Rögzítse a falra a papírlapot a galéria rajzolt elemeivel! Rögzítse a szögeket vagy helyezzen el más rögzítőelemeket a kijelölt helyeken, távolítsa el a papírt és tegye fel a galéria elemeit!

Kész vagyunk!

SVIA GALLERY: FEKETE-EZÜST KALLIGRAFIKUS FESTMÉNY   SVIA GALLERY: TERRAKOTTA BARNA KALLIGRAFIKUS FESTMÉNY

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes