A Golden M – a tesztelt bútorok minőségi jegye

A Golden M – a tesztelt bútorok minőségi jegye

Egyre több fogyasztó értékeli bútorainak minőségét és kompatibilitását.

„Arany M” minősítés A Golden M – a tesztelt bútorok minőségi jegyeEmiatt a független egyesületek jóváhagyási pecsétjei gyakran nagy szerepet játszanak az új bútorok vásárlásakor. A “Golden M” minőségi védjegy elnyerésével a Deutsche Gütegemeinschaft Möbel meghatározza a bútorok minőségét, biztonságát és egészségét. A Deutsche Gütegemeinschaft Möbel eljárása e. V. (DGM), különösen magas követelményeiről ismert.

A bútorgyártóknak nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy elnyerjék a minősítést. Több mint 55 éves kutatás, laboratóriumi vizsgálatok, gyakorlati tesztek, összehasonlítások és tudományos kutatás áll a RAL minőségi jel mögött. Így ez egy jó alap a gondtalan élethez, amely biztonságot nyújt bútorvásárláskor.

Milyen előnyöket kínál a “Golden M” a fogyasztónak?

Sok fogyasztó a jóváhagyási pecsétet használja megbízható útmutatóként új bútorok vásárlásakor. Az érdekelt felek biztosak lehetnek abban, hogy egy ezzel a védjeggyel ellátott terméket egy független intézet minősített. A szigorú vizsgálati kritériumok a jelenlegi minőségi, környezeti és kibocsátási normákon alapulnak. Elsősorban a termékek tartósságával, stabilitásával és gyártási minőségével foglalkoznak. Ezenkívül a szennyezőanyag-kibocsátást és a biztonságot is alaposan megvizsgálják. A minőségi jelölést csak azoknak a bútoroknak ítélik oda, amelyek teljes mértékben kielégítik az összes követelményt. Összefoglalva: garantált biztonság, egészséges életmód, bizonyított minőség. Az “Arany M” tanúsítvány a legmagasabb elismerést élvezi Németország számos területén.

Mi történik a bútorellenőrzés során?

A bútorteszt első lépéseként az összes alkatrész stabilitásával és tartósságával foglalkoznak. A káros anyagok összes érvényes irányértéknek való megfelelését vizsgálják. Különösen fontos, hogy a bútorok nem léphetik túl az alkánok, észterek, terpének, szénhidrogének és ketonok kritikus küszöbértékeit. A felelős laboratóriumok CFC-ket, nehézfémeket, égésgátlókat és egyéb biocidokat is tesztelnek. Végül a szakértők foglalkoznak a termékek tartósságával, fényállóságával és dörzsölésállóságával is. Nagy jelentőséget tulajdonítanak a kiváló gyártási minőségnek. Különösen a gyermek-, iskolai és ifjúsági bútorok esetében nézik, hogy semmilyen kiálló darab vagy éles szélű alkatrész nem jelenthet kockázatot a biztonságra vagy az egészségre. Ezt a minőségi tanúsítványt a konyha, fürdőszoba, nappali és hálószoba bútorok is megkaphatják.

Ezek a minőségi és tesztelési előírások egyedülállóak Európában és nagyon népszerűek. Olyan fontosak, hogy még a nemzetközi szabványosítás alapjául is szolgálnak.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS