Az ADA prémium minőségének titka a részletekben rejlik

Az ADA prémium minőségének titka a részletekben rejlik

Az életben gyakran az egészen apró dolgok vonzzák a figyelmünket.

A minőség és az exkluzivitás iránti igény gyakran tükröződik a szerethető részletekben. Ezenkívül az igazi kézművesség a finom dizájnban is feltárul. Az ADA osztrák családi vállalkozás hosszú évek tapasztalatából tudja ezt. Ez az ADA prémium minőségének titka.

Kreativitás és hangulat, dizájn és hagyomány: a részletekre való figyelem minden modellben érezhető. Mindez olyan bonyolult elemekben is visszaköszön, mint a fafeldolgozás, a kézzel megmunkált faelemek csatlakozása és az esztétikus díszvarratok. Segítségükkel olyan bútorok jönnek létre, amelyek egy életen át inspirálják vásárlóinkat.

A kézművesség és a formatervezési kompetencia gyönyörűen ötvöződik az ADA AUSTRIA Prémium kollekció DÁNIA nevű ülőgarnitúrájának esetében. A steppelés a kényelmes kárpitozáshoz modern profilt ad. A fekete fémből és meleg színérzetet biztosító fából készült kombinálható asztali elem extra kényelmet nyújt. Különösen kreatív, hogy ezeket az alkatrészeket fa panelként megismételjük a kanapé fém lábain.

DÁNIA nevű ülőgarnitúrájának esetében. A steppelés a kényelmes kárpitozáshoz modern profilt ad.

A VERONA ülőgarnitúra láttatni engedi a faszerkezetet. A keskeny, egyenes lábazat elegánsan illeszkedik egy integrált tartórészhez. Egy másik jól átgondolt tervezési jellemző a szabadon elhelyezhető hátsó párnák és kartámaszok a maximális egyéni kikapcsolódás érdekében.

A VERONA ülőgarnitúra láttatni engedi a faszerkezetet.

A CALABRIA kárpitozott ágy meghittséget és biztonságot áraszt. Az elegáns díszvarratok és a rugalmas anyagok igazi kényelmet és kikapcsolódást ígérnek. Kiváló kézműves elem a fejtámla, amelyben megbújik a fa egy elegáns kecses csíkként kialakítva. A megfelelő szövetből vagy bőrből készült éjjeliszekrények igazi keretet adnak a harmonikus összképnek.

A CALABRIA kárpitozott ágy meghittséget és biztonságot áraszt. Az elegáns díszvarratok és a rugalmas anyagok igazi kényelmet és kikapcsolódást ígérnek.

Az ADA prémium minőségének titka még a precíz kivitelezés és a modern gyártási technika. Ennek a sikeres kombinációnak a legjobb példája a CASTELL ágy. A tömör gombos varrás és a feltűnően széles, tölgyből készült keret adja a lenyűgöző ágyfejet. A masszív tömör fa nemcsak kényelmet nyújt, hanem kellemes helyiségklímát is teremt.

ADA prémium termékek - A precíz kivitelezés és a modern gyártási technikák sikeres kombinációjának legjobb példája a CASTELL ágy.

Az ADA prémium kollekció kárpitozott bútorai minden érzékszervet elkápráztatnak, a megjelenéstől a tapintásig. A finom részletek kiemelik az egyes modellek jellemzőit. Mert éppen a részletek alakítják át mindennapi tárgyainkat egyedi darabokká.

Látogasson el Facebook oldalunkra is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS