KÉNYELEM A KÖBÖN: MOTOROS ÜLŐGARNITÚRÁK

A KÉNYELEM LEGMAGASABB FOKA - ÁLLÍTHATÓ MOTOROS ÜLŐGARNITÚRA

A motorosan állítható Ada és Tom Tailor kanapék és ülőgarnitúrák a MaxCity földszintjén találhatók a Rio Design bemutatótermében, ahol megrendelhetők és kipróbálhatók is.

Ülőgarnitúra választáskor a forma, a kényelem, a szín, a megfelelő méret a legfontosabb szempontok. Miért lehet tökéletes választás egy  motoros ülőgarnitúra? Többnyire egy családban több ember használja az ülőgarnitúrát. A családon belüli magasságbeli különbségek miatt, mindenkinek más kényelmes. Van aki a mélyebb ülőfelületet kedveli, vagy éppen a magasabb hátrészt, a széles karfát, amin néha szunyókálni is jól lehet. Az eltérő testmagasságunk miatt egy adott kanapé mindenkinek másképp lesz jó vagy éppen kevésbé megfelelő. Amikor egy bútortól többet várunk, és szeretnénk a legkényelmesebb testhelyzetet felvenni, akkor érdemes a motorosan állítható kanapékat és azok különleges lehetőségeit jobban megismernünk. Üzletünkben a legújabb ADA és Tom Tailor kanapék tekinthetők meg. Az egyes modellek máshol nem is elérhetőek, kizárólag nálunk a Rio Design áruházában. Összegyűjtöttünk 4 motoros ülőgarnitúra modellt, amelyen kedve szerint állíthatja be az ülésmélységet és az egyéb funkciókat úgy, hogy közben fel sem kell állnia. A hálózatról működtethető motor,- és a kanapé oldalán található nyomógomb elvégzi a feladatot.

Az ADA 6867 motoros sarok ülőgarnitúra és a vele járó kényelem kipróbálható üzletünkben és hazánkban egyedül és kizárólagosan nálunk rendelhető meg a termék.

Motorosan növelhető ülőfelület:

Az ADA 6867 motoros ülőgarnitúra azoknak lehet ideális választás, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes, de ugyanakkor praktikus ülőgarnitúrákat. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, amivel akár a garnitúrán ülve is beállíthatjuk a kívánt ülőfelületi méretet. Ha magasabb személyek ülnek rá, kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen. Délutáni szunyókálásra is nagyon kellemes, mert a gomb megnyomásával komfortos fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak. A másik praktikus funkció a fejtámlák állíthatósága. Ízlésünknek és elvárásainknak megfelelően állíthatjuk be, hogy milyen magasan támassza meg fejünket a háttámla. A garnitúra több méretű sarokváltozatban rendelhető, motorosan növelhető ülőfelülettel vagy nélküle. Kétféle méretű kanapé formában is rendelhető. Az ülőfelülete RG 35 habbal készül, mely magas minőségű üléskomfortot biztosít.

Az ADA 6876 motoros ülőgarnitúrához  450-féle szövetből, 50-féle textilbőrből és  60-féle bőrkárpitból . választhatunk kárpitot. A most bemutatott ülőgarnitúrán kívül, még egyéb modelljeink is megrendelhetőek hasonló funkciókkal, például az ADA 6950 és a Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra.

Ha a páratlan motoros ülőgarnitúrák felkeltették érdeklődésüket vagy személyesen is megcsodálnák termékeinket, akkor látogassanak el üzletünkbe, a Rio Design-ba, amely a Max City áruház földszintjén található Törökbálinton!

Ha pedig értesülni szeretne friss híreinkről, aktualitásainkról látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS