SZÜRKE HÉTKÖZNAPOK?

SZÜRKE HÉTKÖZNAPOK? A Soft Box szürke ágy jól variálható színes kispárnákkal és egyéb dekorációs elemekkel.

Szürke hétköznapok? Szürke hangulat?

A szürke az a szín, amit általában az unalommal, a szomorúsággal és a keserűséggel kötünk össze. De ha a Tom Tailor Soft Box nevű ágyának szürke verzióját választjuk, rögtön megbizonyosodhatunk róla, hogy annyira nem is barátságtalan ez a szín.

Talán meglepő lehet, hogy a Vouge szerint idén télen mégis a szürke lesz a divat. Ne rettenjünk meg tőle! Nem olyan vészes ez, csak egy kis csavar kell a szürke hétköznapokba és máris mindenkinek jobb a kedve. Mi is segítünk, a RIO Art & Design megmutatja, hogy a szürkét milyen változatosan, mégis ízlésesen lehet variálni más színekkel. A Tom Tailor termékek a fiataloknál nagy népszerűségnek örvendenek, így nem túlzás azt állítani, hogy a Soft Box nevű szürke ágy is ízléses, vidám hatást kelthet színes párnákkal és takarókkal. Ha a figyelmünk túlmutat a párnákon és a takarókon, akkor színes dísztárgyakkal is vidámmá tehetjük a szürke hétköznapokat. De emellett a színes függöny vagy szőnyeg is igazán divatos lehet, ezáltal rendkívül harmonikus stílust adhatunk otthonunk számára. Szabaduljunk meg a szürke hétköznapok által keltett negatív érzésektől ezzel a könnyen és ízlésesen variálható színnel szemben!

Üzletünk és szakértő kollégáink várják a divatimádókat, akik feldobnák a szürke, hideg hétköznapjaikat, de nem félnek a szürke szín használatától. A szín nem lehet akadály! Üzletünkben több száz szövetből, bőrből és más mosható anyagból választható ki a bútor kárpitozása.

Látogasson el üzletünkbe Törökbálintra a Max City áruház földszintjére és fedezze fel ülőgarnitúra kínálatunkat a honlapunkon vagy kövessen minket Instagram oldalunkon!

Kapcsolódó kategóriák:
ADA, Welle, és Maxliving franciaágyak

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS