BŐRKÁRPIT- A LEGNEMESEBB ÜLŐGARNITÚRA KÁRPIT

A legmagasabb kategóriájú ülőgarnitúra kárpit a bőrkárpit.

A bőrkárpit ülőgarnitúra kiváló minőségű marhabőr kárpit felhasználásával készül. Ezek többféle vastagságban és sokféle színben választhatók. Vannak normál és „long life” típusú bőrök is a kínálatunkban.

Kinek ajánljuk a bőrkárpitozás technikájával készült ülőgarnitúrákat?

Akkor a legmagasabb árú az adott termék, ha a kárpit bőrből van. De aki kedveli ezt, annak igazán hosszú élettartamú bútora lehet. A bőrkárpit bútorok jól tisztíthatóak, ezért gyerekes szülőknek is praktikus választás, mert vizes ruhával le lehet törölni róla a szennyeződést. Valószínűleg ez az egyik legfőbb előnye minden más kárpittal szemben. Székek esetében is mindenkinek ajánljuk, mert ennél a bútordarabnál van a legnagyobb esélye annak, hogy szennyeződés kerülhet rá.

A bőr ápolása

A bőrt fontos, hogy időnként ápoljuk. Vannak bőrtisztító és bőrápoló szerek melyek használatát javasoljuk. Ha bőrápolást szeretnénk végrehajtani, először le kell takarítani róla vizes ruhával a szennyeződést. Be kell kenni a bőrápoló szerrel és hagyni rajta 1-2 órát, majd végül puha ruhával át kell törölni a bútort. A bőrkárpit bútor mindig szép, elegáns és sok év múltán is patinás darabja lehet nappalinknak.

Ha bútort óhajt vásárolni, látogasson el honlapunkra vagy jöjjön el üzletünkbe, amely a törökbálinti Max City áruház földszintjén található.

További ötletekért, hírekért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és