A POLCOK MINT DEKORÁCIÓS ELEMEK

Cubico falipolc . A POLCOK MINT DEKORÁCIÓS ELEM

A polcok olyannyira maguktól értetődően elengedhetetlen részei otthonunknak, hogy gyakran szinte észre sem vesszük őket.

A könyvek, ruhák, élelmiszerek tárolásán túl azonban önmagukban is a dekorációs elemek lehetnek a polcok.

Beépített vagy szabadon álló, falra akasztott vagy sarokpolc – Ezek a típusok sokunk otthonában megtalálhatóak. Egy különlegesebb típus a lebegő polc, amely úgy szerelhető a falra, hogy semmilyen csavar, állvány vagy egyéb tartóelem nem látszik kívülről. A RIO art & design lebegő polcok ráadásul különleges formájuk teszi még egyedibbé. Ezek a polcok egyszerű és praktikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy dekoráljuk a nappalit. Ráadásul a polcok többsége többféle színben is rendelhető, hogy a bútorokhoz és a fal színéhez is minél jobban illeszkedhessenek.

Ez az U polc akkor a legmutatósabb, ha a három különböző méretet egymás alatt helyezzük el, valamint a variálható színeknek és méreteknek köszönhetően sokféle kombináció hozható létre belőlük. Csakúgy, mint ebből a Cubico falipolcból, ami négyzet (30 x 30 cm) és téglalap alakban (60 x 30 cm) is elérhető. Ennek köszönhetően különböző elrendezések sokasága alakítható ki, ráadásul a keretek felső oldala is használható tárolásra. Alacsonyra fúrva akár még az éjjeliszekrény funkcióját is betölthetik.

A háromszintes, hátul egy keskeny falappal összekötött Flóra polc is többféle színben rendelhető. A képen a hozzá illő, festett üveges Flóra faliszekrénnyel mutatjuk be. A Lacri polc  két egyszerű  vonalát egy négyzet alakú középső rész köti össze ezzel egy remek dekorációt alkotva. Remekül mutat egyetlen darab is, de akár többet is elhelyezhetünk egymás alá, egyenesen vagy átlósan így ízléses dekorációs elemek lesznek otthonainkban.

A képen a hozzá illő, festett öveges Flóra faliszekrénnyel mutatjuk be.

Polcaink, kisbútoraink további kínálata itt tekinthető meg.

További aktualitásokért és ötletekért tekintse meg Facebook oldalunkat és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS