A GYEREKSZOBA BERENDEZÉSE

A GYEREKSZOBA BERENDEZÉSE NEHÁZ FELADAT

A gyerekszoba berendezése komoly kihívás elé állítja a szülőket. Gyereknap alkalmából bemutatjuk bútorkínálatunkat gyerekeknek és fiataloknak.

A gyerekszoba berendezése nem egyszerű feladat. Fontos, hogy figyelembe vegyünk, hogy a helyiségnek sok funkciót kell hatékonyan ellátnia. A gyerekek itt tanulnak, játszanak, pihennek, tölthetnek időt a barátaikkal és itt töltenek kreatív időt egyedül. Ebben a szobában célszerű minden holminak elférnie úgy, hogy a tér lehetőleg tágas maradjon. Az egyik legfontosabb bútordarab egy kényelmes és strapabíró ágy. A LUPO egyszemélyes ágy ideális, ha kicsi szobát kell berendeznünk. Sötétkék színe miatt fiú- és lányszobába is illik, az ágyneműtartónak köszönhetően pedig a tárolást is megkönnyíti.

A LUPO egyszemélyes ágy ideális, ha kicsi szobát kell berendeznünk, sötétkék színe miatt fiú- és lányszobába is illik, az ágyneműtartónak köszönhetően pedig a tárolást is megkönnyíti.

A Tom Tailor Guest kanapé könnyen kétszemélyes ággyá alakítható. A színe miatt illik bármilyen stílusú és berendezésű szobába valamint vendégfogadásra is alkalmas.

A Tom Tailor Guest kanapé kétszemélyes ággyá alakítható.

A kamaszok estében még lényegesebb, hogy a választott bútorok külsejükben is illeszkedjenek a szoba és tulajdonosa stílusához.

Az ADA Flexy ággyá alakítható kanapé többféle színben is kapható, ráadásul lemosható huzattal rendelkezik. Nappal kanapéként funkcionál, amely ilyen formában kevésbe foglalja a gyerekszoba terét, éjszaka viszont könnyen kihúzhatjuk és franciaágyként használhatjuk. Hogy biztosan igazodjon minden helyiség méretéhez, ezért kisebb (140 x 200 cm) és nagyobb (160 x 200 cm) fekvőfelülettel is választható.

ADA FLEXY ÁGGYÁ ALAKÍTHATÓ KANAPÉ A GYERMEKSZOBA BERENDEZÉSÉNÉÁL JÓL JÖHET.

A vendégágy funkciónak és a kemény ülőfelületnek köszönhetően a Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra alkalmas az éjszakai pihenésre is. A hozzá tartozó puha párnák segítenek abban, hogy a lehető legkényelmesebb fekvőhely legyen tulajdonosa számára az éjszakai pihenésnél. Emellett ez a bútor ágyneműtartó funkcióval is rendelhető. A Tom Tailor Big Cushion kanapé jó választás, akár kisebb, akár nagyobb lakásba, mivel kapható egyszemélyes sarokelem, ottomán, de akár kanapé méretben is. A rendelhető puffnak hála formája sokféleképpen kombinálható, élénk színei pedig a tiniszobákba is tökéletesen passzolnak.

Az utolsó fontos szempont az, hogy a gyerekszoba szőnyegeit hogyan válasszuk meg. Ezeknek a szőnyegeknek nem csak vidámnak és színesnek kell lenniük, hanem elég puhának is,  hiszen a játék fontos színtere lehet. A zsiráfos vagy a kincses szigetet ábrázoló szőnyeg feldobja az egyszerűbb berendezést is, de széles kínálatunkban akad  akár leányszobába való, vagy éppen interaktívabb is. További gyerekszőnyegek itt találhatóak.

További ötletekért és inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS