TOP 5 OK, HOGY A RIO DESIGN-NÁL VEGYEN BÚTORT

TOP 5 OK, HOGY A RIO DESIGNNÁL VEGYEN BÚTORT

Kíváncsi arra, hogy mi az a top 5 ok, amiért nálunk érdemes bútort venni?

1. A top 5 ok első és legfontosabb érve az, hogy az általunk forgalmazott bútorok Európa-szerte bizonyítottak már. Továbbá az egyik legkedveltebb gyártók termékei. Bútort tőlünk érdemes venni.

2. Változatos modellválasztékunknak köszönhetően minden stílus- és méretigénynek képesek vagyunk megfelelni. Több ülőgarnitúránk esetében a huzaton kívül a karfa is szabadon választható, vagy rendelhető fotel, két vagy három személyes kanapé, esetleg teljes sarokgarnitúra formájában.

3. A változatos modellválasztékon, a kedvező árakon és a házhoz szállításon kívül a lakberendezésben, 3D látványtervezésben is képesek vagyunk szakértő segítséget nyújtani.

4. Bútorainkat egyedi méretekre tudjuk igazítani az egyedi igényekhez. Ezen kívül több száz változatos struktúrájú és színű kárpitanyagot kínálunk.

5. Nálunk megtalálja az alapbútorokat, azaz az ülőbútorokat, hálószoba-bútorokat, asztalokat, székeket, polcokat, szekrényeket, lakástextileket és lámpákat. Ezen kívül dísztárgyakat és festményeket is találhat nálunk, hogy könnyen berendezhesse egész lakását.

Reméljük, hogy ez a top 5 ok meggyőzte Önt, arról. hogy a mi boltunk a megfelelő választás Ön számára, ha prémium minőségű bútorvásárlásról van szó. Jöjjön el üzletünkbe Törökbálintra, a Max City áruház földszintjére ahol lelkes munkatársaink gondos figyelemmel lesznek szolgálatukra és minden, a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdésükre a megfelelő válasszal szolgálnak. Merüljön el több száz kiállítási darabunk megismerésében, felfedezésében és válogasson kedvére a színes palettából!

Ha kíváncsi további híreinkre, aktualitásainkra és ötleteinkre valamint inspirációt szeretne gyűjteni általunk, kövessen minket Facebookon oldalunkon és Instagramon profilunkon is.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS