ADA Trendline Madrid U alakú ülőgarnitúra akció – Szuperkényelem mindenkinek!

Az ADA MADRID ülőgarnitúra egyenes és íves tűzésű háttámlával tökéletesen igazodik napjaink divattrendjeihez.

Valószínűleg sokan gondolkodunk úgy, hogy a rengeteg munka és hajtás után mindenki megérdemli a szuperkényelmet!

A jó hír az, hogy ez most akciós áron még elérhetőbbé válik az ADA Trendline Madrid U alakú ülőgarnitúra személyében. Röviden úgy lehetne bemutatni ezt a terméket, hogy a Madrid ülőgarnitúra egy olyan ADA Trendline modell, amely minden porcikájában személyre szabható kényelmet és luxust biztosít tulajdonosa számára.

Az ADA Madrid ülőgarnitúra állítható ülésmélység Az ADA Madrid ülőgarnitúra állítható karfával.

A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 450-féle szövet, 50-féle textilbőr és 60-féle bőrkárpittal rendelhető. Ez pedig még csak a kezdet! Választható az ülőfelület keménysége, állíthatóvá tehető a kar-, illetve háttámlája, sőt az ülésmélység is. Az állítható karfa esetében, annak dőlésszögét is tudjuk változtatni, így kényelmes párnaként is használhatjuk. Ha valaki arra vágyik, akkor a kanapéba vendégágy funkció kérhető, illetve maga a kanapé lehet kisebb, nagyobb méretű és L vagy U alakú is. A háttámlát is lehet kérni egyenes vagy íves varrással. Az Y mintás steppelt kárpit mintázata akkor sem torzul, ha hátrahajtjuk a háttámlákat. Ráadásul ezzel a funkcióval nincs szükség külön fejtámaszra, mert ha alacsonyabbat szeretnénk, egyszerűen hátrahajtjuk.

A különböző kárpitozás és a választható lábazati megoldások egyedi külsőt adnak a Madrid U alakú ülőgarnitúra számára. A modern formákhoz krómozott fém láb vagy többféle árnyalatú fából készült láb is rendelhető, ha a padló vagy más fabútorok színéhez szeretnénk igazítani.

Szürke színű Madrid u alakú ülőgarnitúra - Bútoraink otthonokban

Háromféle keménységű ülőfelületet (RG35, RG40 és RG50-es hab) lehet kérni, amelyek közül az RG 35-ös hab van az alapárban. A hab NEM habszivacsot jelent! (A hab speciális és hosszabb élettartamú rugalmasabb anyag.) A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület adja, erre a kerül a poliészter alapú hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen. De felár ellenében Formfit vagy Bultex hideghab változatok is választhatók. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális záró kárpitréteg található.

Szerintünk, ezt az ülőgarnitúrát mindenkinek minimum látnia kell! De érdemesebb lenne a bemutatótermünkben inkább kipróbálni. Feltétlenül!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS