5 ok, hogy miért az ADA ülőgarnitúra és kanapé a jó választás

5 ok, hogy miért az ADA ülőgarnitúra és kanapé a jó választás

Akik már voltak bemutatótermünkben és vásároltak áruházunkban olyan terméket, amely az osztrák ADA bútorgyártótól származik valószínűleg tíznél több okot is tudnak mondani arra, hogy miért az ADA ülőgarnitúra és kanapé a jó választás. Nekik utólag is köszönjük a bizalmat!

Azonban, akik még csak keresgélnek és tervezik egy minőségi ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlását most jól figyeljenek! Segítünk dönteni és egyben bemutatni az ADA ülőgarnitúrák és kanapék számtalan előnyeit. A Rio Art & Design filozófiája a vevőket helyezi előtérbe, így számunkra fontos, hogy a vásárlás során segítsük a tudatos vásárlás folyamatát. Ehhez pedig információk kellenek! Nézzük őket!

Méretválaszték, modularitás

Tökéletes nappalijához teljesen testre szabhatja az ADA különböző termékcsaládjának szinte bármelyik modelljét. Az ADA kanapék és ülőgarnitúrák méretüket tekintve is lehetnek egyszemélyes kanapék, sarokkanapék, U és L alakú. Ezekkel az exkluzív kárpitozott bútorokkal pontosan azt a teret valósíthatja meg, amely lehetővé teszi az Ön számára a maximális pihenést. Ehhez jön hozzá, hogy bemutatótermünkben és áruházunkban a színek, a méretek, az anyagok design bútoraink esetében is tetszőlegesen válaszhatóak. Szakképzett kollégáink és lakberendezőink segítségével mindig a legjobb ajánlatot igyekszünk elkészíteni, de a siker érdekében személyes tanácsadásokkal, igény szerinti helyszíni felmérésekkel is rendelkezésre állunk. A választék hatalmas és a lehetőségek száma határtalan.

Minőségi alapanyagok

Az osztrák vállalat több mint 60 éve gyárt kárpitozott bútorokat, amelyek kényelmet, funkcionalitást és fenntarthatóságot kínálnak. A hangsúly a természetes anyagokon, a lágy színeken és a lágy, de egyszerűen elegáns vonalú tervezési stíluson van. Ugyanakkor a természetes életmód a magas minőségre támaszkodik, egyrészt a kiváló faanyagokra, szövetekre és bőrökre, másrészt a gondos gyártásra. Ily módon egy csepp eredeti természet kerül az otthonába. A minőségi és környezetvédelmi előírások elválaszthatatlanok az ADA és termékei esetében. Az ADA mozgatórugója a legmagasabb szintű életminőség, valamint a tartós bútorok erőforrás- és energiatakarékos előállításának vágya. A bútorok kivitelezésekor kiváló minőségű anyagokat választanak, amelyek felelősek a minőségért és a hosszú élettartamért. A tömörfa alkatrészek évtizedes gyártási gyakorlata azt jelentik, hogy olyan technológiák állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az alapanyagok hatékony felhasználását és az ügyfelek igényeinek egyedi megvalósítását.

A hangsúly a természetes anyagokon, a lágy színeken és a lágy, de egyszerűen elegáns vonalú tervezési stíluson van.

Változatos kényelmi funkciók, multifunkcionalitás

A kanapé a nappali középpontja, így meg kell felelnie számtalan elvárásnak. Akár ülünk, akár fekszünk rajta kifinomult funkciókkal kell igazodniuk az Ön személyes kedvenc helyzetéhez és garantálni kell a pihenést bármilyen helyzetben, szituációban. A praktikus ülésmélység és a karfák beállítása, az összecsukható háttámlák, a kényelmes kihúzható ülés és a relaxációs ágyfelület vagy a hangulatos kanapé átalakítása kényelmes ággyá az ülőbútor egyedi funkciói közé tartozik. A kényelmi funkciókkal felszerelt kanapéknak köszönhetően a kikapcsolódás minden pozícióban és helyzetben garantált! Egy ADA ülőgarnitúra és kanapé esetében a kényelmi szempontok és a relaxációs funkció mellett fontos a praktikusság (kihúzható fekvőhelyek, motoros állíthatóság) és az ergonómia (hát- és nyaktámaszok). Mindezek az ülőgarnitúrákat univerzálissá és multifunkcióssá teszik. Egy-egy garnitúrának olyan különlegességei lehetnek, minthogy laptop- vagy táblagép-tartó található a kanapéba építve. És ekkor még nem ejtettünk szót a választható üléskeménységről és az intelligens funkciókról.

Változatos kényelmi funkciók, multifunkcionalitás

Fenntarthatóság

Már említettük, hogy a kelet-stájerországi családi vállalkozás a gyártás során kiváló minőségű anyagokra támaszkodik. Csak gondosan kiválasztott és kiváló minőségű fa kerülhet feldolgozásra, amely fenntartható és ökológiai erdőgazdálkodásból származik. A kárpitozáshoz használt szövetek esetében kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a tartósságnak, ezért a bútorok gyártásához csak olyan szöveteket használunk, amelyek meghaladják a kopáspróba normáját és a hosszú élettartamot képviselnek. A kínálat újrahasznosított anyagokat is tartalmaz, amelyek PET palackokból vagy régi ruhákból készülnek, és így egy második életet kapnak. A termékpaletta tanúsítása a „Golden M” és az OEKO-Tex szabvány szerint a matracok esetében kiemeli a kiváló minőséget. A végeredmény egy egyedi kárpitozott bútor, amelyen maximális kényelemmel és tiszta környezetvédő lelkiismerettel pihenhet.

Természetes megjelenés, mindenhez passzoló, elegáns stílus

A természettel, a természetességgel általában a kényelem is beköltözik a négy fal közé. A választható kárpit és szövetszínek gyorsan és könnyen lehetővé teszik, hogy hangulatos légkört teremtsen otthonában. Vannak olyan bőrből, gyapjúból, pamutból készült szöveteink, amelyek különösen kellemessé teszik a kárpitozott bútorokat. Egyedi, otthonos és természetes esztétikát képviselünk, ahogy azt a természetes és városi életstílus megköveteli. Az elegáns dizájn pedig az időtlen formatervezéssel párosul. A minimalista design is elérhető nálunk, ráadásul a természetes anyagokból készült puha párnákkal kombinálva eleganciát hozhat egy otthoni légkörbe. Ugyanakkor a városi stílust a funkcionalitás jellemzi, amit szintén képviselünk. A szuperjó mégis az, hogyha egy kis dizájnbolondozásra vágyunk azt is megtehetjük, mert még akkor is vidáman elegánsak tudunk maradni!

Ugye, hogy az ADA ülőgarnitúra és kanapé jó választás?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS