Ággyá nyitható kanapéink kiváló ár-érték arányban

Ággyá nyitható kanapéink kiváló ár-érték arányban

Legtöbben a legjobb ár-érték arányú bútorok kiválasztására törekednek, a napjainkban tapasztalható áremelkedések miatt.

Válogatásunkban hét kiváló minőségű, szinte elnyűhetetlen ággyá nyitható kanapét mutatunk be. E kanapék esetében a minőség és az elérhető ár mellett még kényelmi funkciókat is választhat bemutatótermeinkben, ahol az ülőbútorok széles választékát kínáljuk a kisebb méretű kanapéktól egészen a nagy U alakú kanapéig.

A Rio Design kollégái úgy gondolják, a mi feladatunk az, hogy megismertessük a hozzánk érkezőket a bútorainkban rejlő lehetőségekkel és azokat személyre szabva illesszük be vásárlóink otthonába vagy nyaralójába. Már csak azért is, mert a színekben, a méretekben és a funkciókban is sok-sok lehetőség van, melyben szakértő lakberendező kollégáink segítik az ügyfeleinket.

Kicsi, de kényelmes és praktikus – Ella ággyá nyitható kanapé

Az Ella ággyá nyitható kanapé alkalmas mindennapi alvásra is. Két méretben is rendelhető, fekvőfelülete 140 x 195 cm és 160 x 195 cm is lehet. Ha valaki minden nap szeretne aludni rajta, akkor ennek a kanapénak a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldása tökéletes választás. Az alábbi képen a szélesebb karfás változat látható, de kérhető egy fele ekkora szélességű karfával is. Ez akkor előnyös, ha takarékoskodni kell a hellyel. Kiegészítőként zsámoly is rendelhető hozzá, amely lábtartó és tároló is egyben. Ráadásul a lábak lehetnek különböző színű fából is, míg a kárpitot 400-féle szövetmintából lehet kiválasztani. Az Ella kinyitható kanapéhoz tudunk ajánlani szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpát, szekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Az Ella fix puff kétféle méretben rendelhető. A kisebb puff mérete 62 x 62 x 45 cm, a nagyobb tárolós puff mérete 102 x 62 x 45 cm.

Az Ella 3+2+1 kanapé L alakú formában is elérhető.

Vendégágyas szuperkényelem – Miami L alakú kanapé

A Miami kanapé előnye, hogy a fejrészt le és föl tudjuk állítani több fokozatban, így a bútor tökéletes kényelmet biztosít. Az is nagyon szerethetővé teszi, hogy a garnitúrában vendégágy-funkció is van, ami ággyá nyithatóvá teszi. Mérete 275 x 210 cm, ami jobbos és balos formában is választható. Ha pedig még több ülőhelyre van szükségünk, akkor rendelhető hozzá puff is kétféle méretben. A kárpitválasztéka is igen bőséges, a bársonyostól a natúrabb típusig minden megtalálható rengetegféle színben.

A Miami vendégágyas ülőgarnitúra jobbos és balos formában is rendelhető ülőgarnitúra

Klasszikus és modern – SPIRIT U alakú ülőgarnitúra

A SPIRIT U alakú ülőgarnitúra üléseinek legfelső része különböző fokozatokba állítható, így az alacsonyabb és magasabb termetű személyek számára is kiváló támlamagasságot lehet biztosítani. Emellett átlagos ülésmélységgel rendelkezik, ami a legtöbb ember számára alapból kényelmes. Előnyei közé sorolhatjuk a vendégágy és ágyneműtartó lehetőségét, illetve, hogy a garnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel is könnyen tisztítható szövetekkel kárpitozható. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean típusok mellett bőrrel is rendelhető a SPIRIT U alakú ülőgarnitúra, amelynek vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6-féle más pácszínnel rendelni.

Spirit ággyá alakítható állítható fejtámlás ülőgarnitúra

 

Az alakváltozó művész – SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra hasonló felépítésű mint az U-alakú változata. Így az ülések legfelső része természetesen különböző fokozatokba állítható, hogy az alacsonyabb és magasabb termetű vásárlók is elégedettek legyenek. A SPIRIT ülőgarnitúra további előnyeihez sorolható a vendégágy és ágyneműtartó-funkció. Többféle méretben rendelhető, 282 cm x 176 cm és 250 x 176 cm. Amennyiben az ágyra és az ágyneműtartó-funkcióra nincs szükség, akkor a termék ára még kedvezőbb. De a SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve U alakú formákban is. Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is kérni.

Spirit ággyá nyitható ülőgarnitúra Rio Design Áruház

 

Mindennapos alvás – Bella kanapé vendégággyal és ágyneműtartóval

A Bella kanapé mindennapos alvásra alkalmas ággyal vagy vendégággyal és ágyneműtartóval is rendelhető. De igény szerint beépített ágy nélkül is kérhető, így természetesen az ára is kedvezőbb. A tökéletes kényelem érdekében fejtámasszal és puffal, illetve fotellel is ki tudjuk egészíteni, így egy funkcionálisan modern bútorszettet kapunk. Ha csak vendégágyként használnánk, akkor az olcsóbb megoldást ajánljuk. Ha minden nap szeretnénk aludni rajta, akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást javasoljuk. Ekkor a Bella ülőgarnitúra belsejéből egy „igazi” matrac gördül ki, amelynek fekvőfelülete lehet 140 x 200 cm és 160 x 200 cm méretű is. A termékhez passzoló puff kétféle méretben kapható és nagy előnye, hogy lehet akár tárolós változatú is. Nem meglepő módon ez a termékünk is több százféle kárpitszínből választható, szakértő lakberendezőink szívesen segítenek ebben.

Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval Balaton festménnyel

 

Az igazi jolly joker – Dézi kanapé vendégággyal

A Dézi kanapé vendégággyal az egyik legújabb modellünk, amelyet a klasszikusabb formavilágot és magasabb háttámlájú garnitúrát kedvelőknek ajánlunk. Magas háttámlája és ülésmélysége miatt kiváló választás lehet extramagas emberek számára is. Széles elemválasztéka lehetővé teszi, hogy kétüléses kanapét, „L” vagy „U” alakú ülőgarnitúrát is ki lehessen alakítani belőle. A Dézi kanapéhoz is rendelhető ágyneműtartó, valamint a vendégágy és a sedaliftes ágy is. Ezt a garnitúrát kiegészíthetjük egy hozzá tartozó fotellel vagy a két méretben rendelhető ülőkével is, amely lehet tárolós, de fix verzióban is elérhető. A több százféle kárpitanyag lehetővé teszi, hogy olyan színt válasszunk, amelyet megálmodtunk magunknak. Leggyakrabban választott méretek: 170 x 99 cm (legkisebb kétüléses kanapé), 244 x 176 cm (legkisebb „L” alak), 270 x 176 cm („L” alak), 176 x 310 x 238 cm (legkisebb „U” alak).

A Dézi ülőgarnitúra vendégággyal nevű termékünk funkciói között is szerepel az ágyneműtartó, valamint a vendégágy és a sedaliftes ágy is.

SPIRIT kanapé vendégággyal és fotel kiegészítővel

A SPIRIT termékcsalád széles elemválasztéka lehetővé teszi, hogy saját elképzelésünk szerint rendezzük be vele a nappalinkat. L vagy U alakú formát és két karfás kanapét is, lehet akár különböző méretekben is rendelni. Kiegészítőként puffot és fotelt is kínálunk hozzá. Állítható fejtámlájával nem csak a kényelmünket tudjuk befolyásolni, hanem a kanapé külső megjelenését is. A tér közepére állítva is jól mutat ez az ülőgarnitúra, a fejrészeket lehajtva pedig sokkal átláthatóbbá teszi a teret. A SPIRIT kanapé kérhető fix vendégágyas formában, illetve sedaliftes ágy változatban is. Pihenőeleme felnyíló ágyneműtartós is lehet, valamint a legkisebb kétüléses kanapé aljába is kérhető egy kihúzható ágyneműtartó. A SPIRIT kanapéhoz tartozó szín- és anyagválaszték nagyon bőséges, így semmi sem szabhat határt szárnyaló fantáziánknak.

A SPIRIT kanapé vendégággyal legnépszerűbb méretei:

  • 234 x 176 cm (legkisebb „L” alak),
  • 262 x 176 cm („L” alak),
  • 282 x 176 cm (legnagyobb „L” alak),
  • 176 x 303 x 233 cm (legkisebb „U” alak),
  • 176 x 352 x 281 cm („U” alak),
  • 192 cm széles két karfás kanapé,
  • 212 cm széles két karfás kanapé.

Spirit kanapé vendégággyal termék a Spirit család tagja.

Spirit kanapé vendégággyal

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS