Hogyan rendezzük be hálószobánkat?

A hálószobánkban több órát töltünk naponta, ezért fontos, hogy kialakítása megfelelő legyen az igényeinknek.

Itt pihenünk, itt töltődünk fel éjszaka, de akár napközben is. Természetesen azt, hogy milyen stílusban rendezzük be a hálószobánkat, az egyéniségünk határozza meg. Mert olyannak kell lennie, amelyben igazán jól érezzük magunkat. Az ágy kiválasztása az egyik legfontosabb dolog, mert nagyon fontos szerepet játszik a kényelemben. De a kellemes pihentető összhatás érdekében az ágyat össze is kell hangoljuk a szoba és akár a lakás egyéb részeivel is.

Elegáns, egyszerű, de mégsem unalmas. Ha semleges színű környezetben hangsúlyt helyezünk az ágy színére, akkor az ágyra összpontosul a figyelmünk. Az alábbi képen is látható kék színárnyalat megnyugtató hatással van érzékeinkre, felidézi a tengerparti nyaralások vagy a természetben látható ég színét. Az ágy fölött lévő festmény pedig, a tapéta, a szőnyeg az ágy színeit ötvözi egyetlen szép egységben. Ennek az ágynak nagy előnye az ágyneműtartója, amely sok tároló helyet is tartalmaz.

Firenze ágyneműtartós ágy Ülőgarnitúra, kanapé, ADA sarokgarnitúra, szekrény, dohányzóasztal, étkezőasztal, szék? A Rio Design bútoráruház segít.
Firenze franciaágy kis fejvéggel és ágyneműtartóval – RIO Design Áruház Törökbálint

 

Hölgyek kedvencei a lila, a rózsaszín és virágminták. Az alábbi képen látható szobában mindez egyszerre jelenik meg. A falon lévő tapéta mintájában enyhén visszaköszönnek az ágy színei. Az ágy geometrikus mintázata, érdekes ellensúlya a virágmintás falnak. A szőnyeg és a díszpárnák pedig, mind a nőies, lágy meleg színt hozzák a térbe. Különleges formájú és anyagú párnákkal dobhatjuk fel legkönnyebben egy helyiség hangulatát. Az ágy anyagának kiválasztásakor pedig nyugodtan választhatunk bársonyos hatású kárpitot is. Ez az ágy ráadásul ágyneműtartóval is rendelkezik. Már csak a sok tárolóhely miatt is a hölgyek kedvence. 🙂

A Panama New ágy nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik
Panama New franciaágy ágyneműtartóval ágyneműtartóval – RIO Design Áruház Törökbálint

A férfiak inkább a szürke sötétbarna és fekete színeket preferálják.

Nem szeretik a túldíszített szobákat, inkább a minimál stílust kedvelik. Az alábbi képen látható enteriőrben a függöny, a szőnyeg és egyéb kiegészítőkben is a szürkés árnyalatok dominálnak. Mivel a férfiak az ágy esetében gyakran választanak bőr ágyat, jellemzően az is inkább sötét színű. Ha pedig mégis inkább a szövet mellett döntenek, akkor az inkább naturálisabb anyag lesz.

Azoknak, akik szeretik az újdonságokat egy Boxspring ágyat ajánlunk. Nem kell ágyrács, csak egy szuper kényelemes matrac és kész a menő ágy.

Az Ada Ausztria Prémium Hamilton boxspring ágy egy luxus minőségű boxspring ágy.
VÉKONY ALSÓ VÁZAS ADA PRÉMIUM HAMILTON BOXSPRING ÁGY – RIO Design Áruház Törökbálint

A természetes anyagok imádóinak az alábbi képen látható ágy egy igazi különlegesség. Nem csak nyaralókba de lakásunkba is beilleszthető ez az ágy. Tömörfa megjelenése időtállóságot sugároz. Komolyabb befektetés, de örök szépségű darab. Különleges, mert a minimál design formavilágát ötvözi a vidékies hangulatú natúr tömörfával. Nem érdemes az ilyen hálószobát túldíszíteni, itt az ágynak kell elvinnie a figyelmünket. Ha a kilátás engedi akár függönyt is csak sötétítőnek tegyünk fel, hogy napközben is közel érezhessük magunkhoz a természetet.

Az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy szerkezetének köszönhetően nyugodtabb pihenést biztosít.
ADA Prémium Stella Alpina boxspring franciaágy – RIO Design áruház Törökbálint

 

A loft stílus esetében érdemes szürke, fekete és fehér színeket alkalmazni. Ha van lehetőség, akkor a sima beton vagy téglafal is hangsúlyozza a loft érzetet. Nem érdemes túlzsúfolni a hálószobát. Az ágy megjelenése formája is lehet könnyed, légies. Az egyszerűségre helyezzük a hangsúlyt! Egy ilyen térbe szövetkárpitos boxspring ágyat ajánlunk. Az ágy kárpitválasztásnál is inkább natúrabb vászon jellegű anyagot javasoljuk.

Első szemrevételezésre az ADA Prémium Levia franciaágy a kortalan letisztult dizájnnal tűnik ki a hálószobában. Igazi minőségi, luxus termék.
ADA Prémium Levia franciaágy – RIO Design áruház Törökbálint

 

Akinek több kérdése lenne, hogyan rendezzük be a hálószobát keressen bennünket bátran elérhetőségeink egyikén! Vagy kövesse Instagram oldalunkat!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS