Az ADA bútorok megbízható társak – ADA AUSTRIA prémium

PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA, KANAPÉ - Kategóriakép - Rio Design

Az otthon a biztonság helye – itt a jólét az első.

A berendezés nemcsak egyéni stílusunk, hanem értékeink kifejezője is. Ilyen térbe és elvárásokhoz kellenek a kiváló anyagok, amelyeket egyedi darabként, szeretettel készítenek, különleges karakterrel. Így válnak az ADA bútorok megbízható társakká, amelyekkel sok éven át jól érezzük magunkat.

Természetes, kiváló minőségű, tartós – ez az ADA AUSTRIA prémium márkánk. Ahol a bútorgyártás iránti szenvedély és a bútorok nagy figyelme a részletekre irányul. Az erőforrás-megtakarítás és a természetes anyagokból készült termékek megfelelnek a természet és a környezet iránt érzett felelősségünk növekvő tudatosságának.

A fenntartható, ökológiai erdőgazdálkodásból származó textíliák és fák filozófiánk alapvető elemeit képezik. A kárpitozáshoz használt szövetek esetében kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a tartósságnak, ezért a bútorok gyártásához csak olyan szöveteket használunk, amelyek meghaladják a kopáspróba normáját és a hosszú élettartamot képviselnek. Fenntartható szöveteket is felvettünk kínálatunkba, a régi anyagokat összegyűjtve és újrahasznosítva.

De például a PET palackokat is újrahasznosítjuk és kárpitozott szövetként újrafeldolgozzuk, a kapott szálak felhasználásával. A régi anyagokból is fonalat készítenek az új kárpitszövetekhez. A fát nemcsak gondosan válogatják ki, hanem figyelembe véve a környezet védelmének minden lehetséges módját dolgozzák fel. A bútorok kivitelezésekor kiváló minőségű anyagokat választunk, amelyek felelősek a minőségért és a hosszú élettartamért. A tömörfa alkatrészek évtizedes gyártási gyakorlata azt jelentik, hogy olyan technológiák állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az alapanyagok hatékony felhasználását és az ügyfelek igényeinek egyedi megvalósítását.

ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ - Kategóriakép - Rio Design AKITA ADA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé, sarokülőgarnitúra vagy sarokkanapé minőség és luxus elfogadható áron - Rio Design bűtoráruház.
ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ

Az ADA bútorok esetében fenntarthatóság és a minőség központi érték

A fenntarthatóság fontos kérdés számunkra. Éppen ezért az ADA AUSTRIA prémium márka bútorait is helyben gyártják. A minőségi bútorok elkészítésénél a legnagyobb pontosságot és gondosságot alkalmazzuk – a magas színvonalú kézi munka és a legmodernebb gyártási technológiák tökéletesen kiegészítik egymást. Az eredmény az egyedi bútordarabok, rendkívüli és kivételes varázsa.

A természetesség és a kivitelezés mellett a származás is fontos szerepet kap mai világunkban. Mivel a helyi termékek biztonságot nyújtanak. Aki ismeri az ADA bútorok minőségét vagy rendelkezik ADA AUSTRIA premium bútorokkal, pontosan tudja, hogy a magas minőséget szigorúan ellenőrzött irányelvek garantálják. A termékcsalád “Golden M” és az OEKO-Tex szabvány szerinti matracok tanúsítványa is bizonyítja ezt. Ezen felül az egyedi vevőigények kérésre összehangolhatók és megvalósíthatók.

ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ - Kategória - Rio Design
ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS