Az ADA kanapék az egészséget is támogatják – szívmérleg funkció

Az ADA kanapék az egészséget is támogatják - szívmérleg funkció

Az ADA kanapék általában alapból dizájnosak, szép formájúak, kényelmesek, funkcionálisak és most már több olyan is van köztük, amik támogatják az egészséget.

Sokan sokszor elmondták már, hogy az ülés, főleg hosszú távon, egyáltalán nem tesz jót az emberi testnek, a vérkeringésnek. Mégis, ha azt szeretnénk, hogy a testünk, a szellemünk gyorsan felfrissüljön egy hosszú, fárasztó nap után, akkor arra van egy gyors, egyszerű módszer: feküdjünk le és polcoljuk fel a lábainkat 20 perce. A felemelt lábak a gyomrot is jobb működésre késztetik. A belső szervek vérellátása is javul, ha a vér a lábaktól visszafelé kezd áramlani. Az ADA Trendline Milano L alakú motoros ülőgarnitúra, az ADA Ergo Glide Compact ülőgarnitúra és még több más termékünk szívegyensúlyi, szívmérleg funkció alapú rendszer. Segítségükkel mindenki megtalálja, amire szüksége van az ülésfunkciók széles skálájából.

A mai kanapék, főleg az ADA kanapék sokkal többre képesek, mint egyszerűen ülést biztosítani puha kárpitozással. A funkciók és felszerelési extrák széles választéka lehetővé teszi a pihenést az egyéni kívánságoknak megfelelően és mindenki kedvenc pozíciójában!

A szívegyensúlyi funkció egészséges a testnek és a léleknek egyaránt. Lábak fel, dőljön hátra és lazítson: a szívmérleg funkcióval rendelkező kanapék állítható háttámlával és külön kihúzható lábtartóval vannak felszerelve. Mi a különleges bennük? Szív-egyensúlyi helyzetben a lábak enyhén hajlítottak, valamivel magasabban vannak, mint a szív. Különösen nehéz lábak esetén a vér jobban tud áramolni a szívbe, ez pedig elősegíti a vérkeringést. Ezenkívül a gerinc természetes helyzetben van, ami tehermentesíti a csigolyákat. A szívkiegyensúlyozó pozíció érezhetően nyugtató hatású, a fizikai megkönnyebbülés és a szív- és érrendszerre gyakorolt ​​pozitív hatása miatt. Érezze jól magát mindenhol! A fáradt lábaknak esélye sincs a szívmérleg funkcióval.

Találja meg a belső egyensúlyát az ADA kanapék segítségével!

Találja meg a belső egyensúlyát az ADA kanapék segítségével!

  • szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatás
  • a gerinc megkönnyebbülése
  • nyugtató hatás
  • támasz a nehéz lábak számára

Hogy még jobb legyen a pihenés, a mozizás élménye a „Wallfree” technológia minimális helyen is korlátlan lehetőségeket biztosít. Ha kicsi a nappalija vagy a kanapéja közel van a falhoz, és úgy gondolja, hogy mégis  kellene a relaxációs funkció a kényelmi funkciók optimális kihasználása érdekében a kanapékat gyakran technikai finomítással látják el. Ez a “falmentes” vasalat. Az ezzel a technikával állítható háttámlák csak minimális helyet igényelnek a faltól. Körülbelül 15 cm elég nekik. Így sem az értékes élettér, sem a kényelem nem vész el.

Hogy még jobb legyen a pihenés, a mozizás élménye a „Wallfree” technológia minimális helyen is korlátlan lehetőségeket biztosít.

 

A mai kanapék sokkal többre képesek, mint egyszerűen leülni a puha kárpitozással. A funkciók és felszerelési részletek széles választéka lehetővé teszi a pihenést az egyéni kívánságoknak megfelelően – és minden kedvenc pozíciójában!

Ha pedig csak egy fotelt szeretne, akkor ajánljuk az ADA Turnin fotelünket!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és