Az időtálló aranytrend

Az időtálló aranytrend mindig divat.

Ha az aranyról beszélünk akarva-akaratlanul a bőség, a gazdagság és a ragyogás jut az eszünkbe.

Az aranyból, köszönhetően annak, hogy könnyen megmunkálható, szépen csillog és nem korrodálódik, már a legrégebbi időkben is ékszereket és dísztárgyakat készítettek. Azonban az ékszereket és a különböző kiegészítőket, nem tudta akárki megvenni. Az arany nem volt olcsó mulatság és ez ma sincsen másképp. Az aranyat mindig nagyra becsülték tulajdonságai és értéke miatt. Az arany, ahogy számos korban, úgy tengernyi stílusban is megjelenik, sőt kiemelt szerepet játszik. Megtalálhatjuk a szépművészetekben, értékes tárgyak, ékszerek formájában. Még gyerekmesékben is szerepet kap, mint az arany tojást tojó tyúk vagy az aranyhal történetében és a legendákban, mint például a Szent Grálban, ahol a bőséget szimbolizálja. Az aranytrend tehát örökké divat!

Legyen szó korról, kultúráról vagy társadalomról az aranytrend kortalan és folyamatosan jelen van az életünkben. Talán emiatt sem véletlen, hogy mindig is hódított és hódít újra a lakberendezés világában is. Számos stílusban megjelenik és a csillogást kifejezetten kedvelő divatirányzatok nélkülözhetetlen eleme.

A mai aranytrend-divatot követő, jól felszerelt szoba nem létezhet az arany színekben pompázó tükör, lámpa és dohányzóasztal nélkül sem. Nézzen körül nálunk és merüljön el Ön is a csábító aranytrendben!

A London Tükör Arany 339421 termékünket, az aranyszínű festett kerete miatt, még egy előkelő uralkodó is megirigyelte volna.

London tükör arany 339421 megjelenése egy mesebeli, grandiózus, finoman megmunkált darab.

Az EDÉN 716583 lámpa fehér gyöngyház színű búrájával és lógó arany díszével igazán fenséges párost alkot, ami régen akár egy hercegnőt is levett volna a lábáról.

EDÉN 716583

A SVIA Gallery: Fehér-Arany kalligrafikus festményünk csodásan harmonizál az EDÉN 716583 lámpával, így könnyen a szoba ékévé válhat.

SVIA GALLERY: FEHÉR-ARANY KALLIGRAFIKUS FESTMÉNY

A Moonlight Kisasztal Arany 685216 dohányzóasztalt a modern vonalakat és az időtálló aranyat felhasználva tervezték meg.

A Moonlight kisasztal arany és ezüst színben is elérhető.

Az aranytrend időtálló, így egy-két arany lakberendezési tárgy mindig jól jön majd az otthonunkban! Facebook oldalunkon is érdemes szétnézni!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS