Az otthonok különleges díszei – Rio Design lakáskiegészítők

Az otthonok különleges díszei – Rio Design lakáskiegészítők

Bizonyára mindenki kedveli az olyan kiegészítőket, amelyekkel hangulatos környezetet lehet varázsolni a különböző helyiségekbe.

Sokan úgy tartják, hogy egy szobában akkor érezzük magunkat jól, ha az nem csak praktikus és kényelmes, hanem hangulatos és tükrözi ízlésünket is. Ugyan a családi fotók nélkülözhetetlenek, azonban a művészet kedvelőinek eleget téve, egy-egy esztétikus festmény is izgalmassá teheti az üres falakat. Egy általunk kedvelt festmény egyesek szerint számos pozitív lélektani hatással van ránk. A művészetpszichológia szerint pedig a változatos színek és formák különböző érzelmeket váltanak ki belőlünk. A pozitív feeling mellett nem elhanyagolandó, hogy a jól kiválasztott lakáskiegészítők intellektualitást és elegáns megjelenést sugároznak.

SVIA GALLERY: LILA-ARANY KALLIGRAFIKUS FESTMÉNY

A lakáskiegészítők ugyanakkor nem kizárólag dekorációs célt szolgálnak, mivel például egy elegáns óra azonkívül, hogy stílusos, praktikus is. A legtöbb hétköznapi tárgy azonban nem követeli meg a hétköznapi kinézetet, legalábbis a Rio Design lakáskiegészítők választékában. Sokan nem is gondolnák, de egy megfelelő óra kiválasztása is sokat javíthat egy helyiség megjelenésén.

CANFRANC FALIÓRA 319527

Tovább haladva a lakáskiegészítők világában, egy tükör is nagy különbséget hozhat az összképben. Azon felül, hogy a tükrök számos környezetben, például a fürdőszobában, a gardróbokban, vagy akár az olyan üzlethelyiségekben, mint a fodrászatok is, egyszerű használati tárgyak, rendkívül egyedi kiegészítői lehetnek a helyiségeknek. Egy tükör is fontos dekorációs elem, hiszen a rendkívül széles választék minden elképzelésnek megvalósítója. Igaz, nem mindenki követője a spirituális gondolatoknak, azonban a Feng Shui szerint, ha a megfelelő szobákba helyezzük el a tükröket, az befolyásolhatja a pozitív energiaáramlást. Eszerint a legalkalmasabb helyiségeknek a nappali és az étkező számít. Ez azonban csak egy útmutatás, nem aranyszabály.

Az Isadora tükör 794368 egy rendkívül elegáns, különleges darab. A kör alakú tükör metszett tükörüvegből készült.

Megemlítve pár elemet, belecsöppenhettünk a lakáskiegészítők sokszínű választékába, illetve ráláthattunk azok hasznosságára. A Rio Design lakáskiegészítők fontos elemei a stílusnak, éppen ezért a lakberendezés során sem maradhat el egy-két dísztárgy beszerzése.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes