Prémium minőségű ülőgarnitúrák – modern és egyedi

Prémium minőségű ülőgarnitúrák - modern és egyedi - ADA Santiago

Természetes, kiváló minőségű és modern

Az otthonunkkal szemben támasztott igények különösen sokfélék. Mivel a kanapé a nappali fókuszpontja, és stílusmeghatározó elemnek számít, a design során nagyfokú egyéniségre és különlegességre, exkluzivitásra van szükség. A család kedvelt találkozási helyeként és relaxációs zónaként az ülőgarnitúrának pihenésre kell csalogatnia, valamint különböző modern és egyedi funkciókkal kell kényeztetnie. Az ADA bútorgyár sok know-how-val ötvözte alkotásaiban az első osztályú optikát és a kényelmet a legmagasabb színvonalon. Mert az ADA prémium minőségű ülőgarnitúrák esetén a legfinomabb anyagokkal és tökéletes kivitelezéssel kezdődik.

A hagyományos kézművesség és a legmodernebb gyártási technikák ötvözésével képesek megvalósítani az egyedi vevői igényeket is. Kiváló minőségű szöveteket és bőrt, valamint a fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát használnak gyártáskor, amelyek kellemes hangulatot biztosítanak. A magas színvonalú ülő- és fekvőhelyek, valamint a kiváló kárpitozás hosszabb időtöltésre csalogat.

A Prémium Verona ülőgarnitúra nem csak különleges élményt nyújt, de igazán látványos is.

Intelligens funkciók

Az ADA AUSTRIA prémium minőségű ülőgarnitúrák intelligens funkcióinak köszönhetően kiterjedt kikapcsolódási élményt kínálnak. Az amszterdami stílus, az elegáns design és a kifinomult kényelmi funkciók kiváló párosításával nyűgöz le:

  • összecsukható háttámlák,
  • egyénileg állítható nyaktámaszok,
  • a szív-egyensúly relaxációs funkció, amely elősegíti a test ideális vérkeringését.
  • Különleges extra: a kanapéba integrált faasztal hasznos helyet teremt a magazinok vagy az elektronikus eszközök számára.

Állítható, modern és egyedi – Prémium minőségű ülőgarnitúrák

Dortmundi ülőgarnitúránk is rendkívül sokoldalú. Az összecsukható háttámlák garantálják a kényelmes elhelyezkedést bármilyen helyzetben. Ha több helyre van szükség, praktikus ülésmagasság-beállítás is rendelkezésre áll. Veronai kanapénkat maximális egyediség és rugalmasság jellemzi. A szabadon álló hátsó párnák és a nyakpárna a személyes igényeknek megfelelően helyezhetők el. A kartámasz a rács kialakításának köszönhetően egyedileg is beállítható. Az igazi komfort fénypontja pedig: A kényelmes Prémium Verona relax nyugágy egyetlen gombnyomással beállítható, kényelmes alvási helyet kínálva ezzel az éjszakai vendégek számára is.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS