Belsőépítészeti trendek 2021 nyarán

Belsőépítészeti trendek 2021 nyarán - éljen a kék

Van valami kifejezetten szép a nyári dekorációkban. Úgy általában is.

Szellős szövetek, természet és természetes hatások, tenger és víz, illetve az évszakhoz kapcsolódó bohém hatások olyan érzést keltenek, mintha a napsütést becsomagolhatnánk és a beltérbe vihetnénk. Úgy tűnhet, hogy a nyári stílus pusztán szezonális, mégis néhány módon beilleszthető az egész éves dekorációba. Ismerje meg a legújabb belsőépítészeti trendeket, amelyek segítenek megőrizni a nyári hangulatot otthonában az év hátralévő részében is! Mi megnéztük, mit mondanak a külföldi magazinok, mik a belsőépítészeti trendek 2021 nyarán.

1. Kék mindenhol

Terjed, valamilyen állítólagos Instagramon zajlott kutatás (a neten nem lehet a valóságban és az adott készítő cég weboldalán megtalálni), de nem meglepő, hogy a nyár szereti a kék színt előtérbe tolni. Reprezentatív kutatás ide vagy oda az idei nyár egyik legnépszerűbb festékszíne lehet a kék bármely változata is az egyiptomi pamut színnel. Nálunk a kanapé színekben is hódít a kék összes változata 🙂

A BELLA ülőgarnitúra vendégággyal és ágyneműtartóval kétféle méretben rendelhető.

Reprezentatív kutatás ide vagy oda az idei nyár egyik legnépszerűbb festékszíne lehet a kék

Belsőépítészeti trendek 2021 nyarán - Kék színű ADA bútorok

 

2. Navy Style

A kék színből egyenesen következik, hogy a tengerész stílus a lakberendezés terére is belopakodik. A sötétkék színek, a hajózásról szóló képek, valamint a csíkos minta időtlen belsőépítészeti stílus. Különösen nyaralókhoz és tengerparti házakhoz. Annak ellenére, hogy 2021 nyarán belsőépítészeti trend, a tengerészeti motívumokkal rendelkező otthon vagy szabadtéri terasz mindig kortalan dizájn lesz.

SVIA GALLERY: "VITORLÁS" AKRIL FESTMÉNY

SVIA GALLERY: “VITORLÁS” AKRIL FESTMÉNY

 

 

3. Hófehér minimalizmus

A teljesen fehér szobák kiválóan illenek a nyári és tengerparti házakhoz. A fehér árnyalatok magukkal ragadják a fényt, és felerősítik a szoba világosságát. A teljesen fehér szoba és berendezései a minimalista stílus egy abszolút szintje lehet, aminek ráadásul még enyhe mediterrán hangulata is van. Mert a minimalizmus nem csupán üres, nyitott tereket jelent. Folyamatosan fejlődik a napfény, a természetes növényzet, a színhatások újragondolása miatt. Ráadásul a trendguruk szerint a minimális kivitel garantálja, hogy az idei tél még holtában is – amikor a nap úgy dönt, hogy megtiszteli jelenlétével és a fény átsüt az ablakon – bepillantást enged majd az elkövetkező nyárba. Ráadásul a napfény, a természetes növényzet, a színek is egyre nagyobb szerepet kapnak.

A Vékony alsó vázas ADA prémium Hamilton boxspring ágy fejvégének formája 5-féle design megjelenéssel választható.

Az ADA Prémium Talara fehér ülőgarnitúra modern és letisztult.

ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra pihenőkanapés - A Brüssel az ADA legkedveltebb modellje.

 

4. Természetes anyagok

Az emberiség és a természet kapcsolata mint 2021 nyári belsőépítészeti trend, a semleges színekben és a természetes anyagokban is megnyilvánul. Aki ma belsőépítészeti projekten dolgoz ki, afelé kimondatlan elvárás a világban, hogy legalább a természetes anyagok trendjét kövesse. A belsőépítészet környezetbarát vállalkozássá alakítása a kezünkben van. Nem csak ezen a nyáron, hanem a jövőben is. A természetes anyagok mellett minden belsőépítészeti projektben a természetes árnyalatok jelennek meg.

5. Öko- és természetbarát fenntartható bútorok

Ez már nem is nyári trend, hanem globális elvárás a jövő generációjától, ami, ha őszinte akkor szupernagyszerű dolog lehet. Az ADA gyár esetében biztosan állítjuk, hogy ez a vonal nem egyszerű nyári trend, hanem régóta következetes vállalás, amit díjak is fémjeleznek.

Rangos díj a fenntarthatóságért

 

6. A belső tér szabadba költözése

Ez nem csak azt jelenti, hogy a nyár a kényelmes bútorainkkal együtt kitol bennünket a szabadba, a teraszra, az erkélyre. Nem csak azt jelenti, hogy eggyé válunk a természettel fenntartható és természetbarát módon, melyekhez a bútoraink is igazodnak. Hanem azt is, hogy a növények és pozsgás növények beépítése a dekorációba életváltoztató hatással lehet ránk. A lényeg, hogy a szobanövények még soha nem voltak olyan divatosak, mint 2021-ben. Mivel sokan alkalmazkodunk az otthoni munkavégzés új korszakához, nem csoda, ha fellendült a kinti tér behozatalának igénye. A terráriumi guruk, a kertészek szerint a leveles zöldjeinkkel való törődés közelebb visz minket a természethez és táplálja jólétünket.

A Golden M – a tesztelt bútorok minőségi jegye

Szürke színű Madrid u alakú ülőgarnitúra - Bútoraink otthonokban

HOOL KONZOLASZTAL

ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé, sarokülőgarnitúra vagy sarokkanapé minőség és luxus elfogadható áron - Rio Design bűtoráruház.

Itt meg kell említeni még a természetes fahasználat előtérbe kerülését is, továbbá az idén nyáron ismét hódító rattan, nád, fonott és bohém dekoráció megjelenését. Bár ezek minden évben szorosan kapcsolódnak a nyári szezonhoz, de most elmondhatjuk, hogy idén egész évben hangsúlyos szerepet kapnak.

7. Többfunkciós terek

A 2020-ban megjelenő egyik fő belsőépítészeti trend, a többfunkciós terek normává váltak. A konyhák tantermekké, a nappalik pilates stúdiókká és dolgozószobákká váltak. De az elmúlt egy évben nemcsak új életet teremtettünk az új követelmények kielégítése érdekében, hanem a helyzet arra is kényszerített minket, hogy jobban szem előtt tartsuk szokásainkat. Például a házhoz rendelést otthoni főzéssel helyettesítsük, így 2021 nyarán az egyik legnagyobb belsőépítészeti trend a konyha újszerű felfedezését jelenti, az otthon szíveként. De kertjeink is többfunkciós terekké váltak. Otthon szórakozunk, napsütést élvezünk kerti pavilonjainkból, medencés házakat szabadtéri lakóterekké alakítunk, társalgunk a tűzrakó helyek körül, és szabadtéri ételeket főzünk. Tehát kerti partizunk.

Önnél milyen belsőépítészeti trendek érvényesülnek?

Források:

spacejoy.com
hommesstudio.com
luxurylifestylemag.co.uk

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS