BEMUTATKOZIK SOMLYAI TAMÁS LAKBERENDEZŐ

BEMUTATKOZIK SOMLYAI TAMÁS LAKBERENDEZŐ A RIO DESIGN OLDALÁN

Somlyai Tamás vagyok, lakberendező. Debrecenben születtem, 2001 óta élek Budapesten.

Szakmámat tekintve reklámgrafikus voltam, valamint filmek, videoklipek utómunkálataival foglalkoztam korábban. Mindig is érdekelt a lakberendezés, szerettem a szép bútorokat tartalmazó katalógusokat lapozgatni, gyűjteni. Hobbiként indult, ami kezdte túlnőni magát. 2014-ben jelentkeztem a Junior Art Center lakberendezőiskolába, ahol nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a tanulásba, majd így lettem én, Somlyai Tamás lakberendező. Az eddig is világos volt számomra, hogy főleg a modern, minimalista stílus az, ami igazán közel áll hozzám, de tanáraimnak köszönhetően más stílusok alkalmazásába is betekintést nyertem és a házi feladatok elkészítésével kipróbálhattam magam.

A Lakberendezők Országos Szövetsége által 2016-ban kiírt „Év Pályakezdő Lakberendezője” pályázaton elért eredményt nagy örömmel fogadtam. Pályatársaim közül többen is igen színvonalas művet adtak be. Nagyon jól esik és büszkeséggel tölt el, hogy a szakmai zsűri az én pályaművemet díjazásra alkalmasnak találta. Ez megerősített abban is, hogy jó úton járok, és nem csak az „elfogult” ismerősök szerint van érzékem ehhez a szakmához. Számomra nagyon fontos, hogy bárki, aki segítségért fordul hozzám, a megvalósult terveket a sajátjának érezze. Tudom, hogy egy építkezés vagy felújítás senkinek sem vágyálom, mert nehéz folyamat és ha valaki nem ért mindenhez könnyen rémálommá is válhat. De egy szép otthonba hazaérni egy nehéz nap után igazi öröm.

Ha az ember jól érzi magát saját otthonában, az már önmagában képes feltölteni energiával.

Ezért mindenkit arra bátorítok, hogy ne féljen megvalósítani a számára ideális lakóhelyet. Hiszem, hogy a szakmámra szükség van, és hogy az emberek segítségére lehetek a számukra tökéletes otthon kialakításában akár ötletekkel, akár a meglévő tervek összhangba hozásával, akár a kivitelezés felügyeletének nehéz terheit átvállalva. Sok lakberendezővel ellentétben én már a tervezésnél a megjelenítésre is nagy hangsúlyt fektetek. Helyzeti előnyöm van, hiszen korábbi munkám (reklámok, filmek utómunkálatai) során is hasonló programokkal dolgoztam.

Az átadott látványtervek fotórealisztikus kidolgozása segíti a megrendelő döntéseit. Burkolat, bútor és világítástervek részletes és méretpontos kidolgozása lehetővé teszi, hogy az adott szakember és a tulajdonos is pontosan átláthassa a szükséges anyagok és munkadíjak alakulását. Így előre tervezhető a felújítás, átalakítás költsége.

Ha segítségére lehetek keressen bátran az alábbi elérhetőségeimen vagy a Rio Design üzletén keresztül.

Név: Somlyai Tamás

Telefon: +36 70 254 1007

E-mail: info@meta-design.hu

Internet

Facebook

Instagram

Twitter: @meta_design_

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS