MADRID ÜLŐGARNITÚRA – A legkedveltebb kanapénk

LEGKEDVELTEBB ÜLŐGARNITÚRÁNK: MADRID ÜLŐGARNITÚRA

Legkedveltebb modellünk: A Madrid ülőgarnitúra – A komfort, mely közönségdíjat érdemel.

Az ADA Madrid ülőgarnitúra, a legkedveltebb kanapénk gyártója az ADA bútorgyár.

Az ADA bútorgyár 50 évvel ezelőtt egy kis osztrák családi vállalkozásból indult el, mára pedig Ausztria legnagyobb bútorgyárává vált. Az itt készülő ülőgarnitúrák és ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és a bútorpiacon az egyik legmagasabb minőséget képviselik. Termékeik nagy részét a nyugat-európai régió területén értékesítik, de jelentős mennyiséget árusítanak a hazai piacon is a minőséget kereső vásárlók körében. Az elkészült, sokféle színű és kivitelezésű kárpitokkal ellátott modellek nem csak modernek, de esztétikusak és kimagasló minőségűek is. A garnitúrák aprólékos kidolgozása, kényelmes, széleskörű elem- és szövetválasztéka biztosítja a vásárlót arról, hogy elérhető áron egy személyre szabott modell válhat otthona részévé.

Szerkezet

A legkedveltebb kanapénk belső szerkezetét adó tömörfa az osztrák erdőkből származik és az ADA gyár saját fűrészüzemében dolgozzák fel. Majd 9 hónapon át szabad levegőn tárolják és a feldolgozás előtt szárító kamrákban készre szárítják. A nagy felületű részeket – modelltől függően – forgácslapokból, OSB-lapokból vagy furnérlemezből készítik. A keresztösszekötő elemek tömör fenyőből készülnek, az összes tartóelem pedig tömör bükkből. A garnitúra felépítését tekintve tömör bükkfavázzal rendelkezik, alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre kerül a poliéter alapú hideghab, ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen. Felár ellenében pedig Formfit RG 40 közép-kemény hideghab vagy Bultex RG 50 hideghab.

A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található. A garnitúra szövetválasztéka prémium minőségű és széles színválasztékú szövetekből tevődik össze. Körülbelül 450-féle textil, vízzel könnyen tisztítható AquaClean típusú szövet mellett bőr és textilbőr is választható.

A Madrid ülőgarnitúra modellünk könnyed, trendhez igazodó vonalvezetése számos funkciót rejt magában.

Állítható karfával, állítható ülésmélységgel, illetve hajlítható felső háttámla-résszel rendelkezik. Az állítható karfa kérhető akár fixen is. Állíthatósága a pihenések, TV-nézések alkalmával opcionális. Az állítható ülésmélység magában rejti a standard mélységet, illetve egy annál nagyobbat is, mely a beszélgetős-üldögélős és az elfekvős-pihenős alkalmakat is komfortossá teszi. A két-ülésegységes elembe kérhető ágyfunkció is, melynek köszönhetően vendégeink is kellemesen megpihenhetnek otthonunkban. A háttámla felső részének hajlíthatósága mind az alacsonyabb, mind a magasabb embereknek is kedvező, megfelelő magasságba állítható.

A garnitúra kétféle kanapé méretben rendelhető fix, illetve mozgatható karfákkal. Négyféle sarokmegoldásban is elérhető, illetve az U alak is igen kedvelt forma vásárlóink körében. A garnitúra elemválasztékból akár egyedi sarok és U alakú modelleket is készíthetünk pihenőkanapéval és/vagy sarokpaddal. Egészen speciális esetben, elérhető áron, egyedi gyártást (rövidítés, hosszabbítás) is vállal a gyártó. A garnitúrához háromféle láb is választható, melyek mind benne vannak az alapárban. Kétféle méretű puff, illetve egy azokra való plexilap is rendelhető áruházunkban, mellyel bármikor dohányzót varázsolhatunk extra ülőhelyünkből, lábtartónkból.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a fent leírtak alapján már érthető, miért vált sok család kedvencévé ez az ülőgarnitúra, azaz miért ez a legkedveltebb kanapénk. A Madrid ülőgarnitúra a Max City lakberendezési áruház földszintjén található, Rio Art & Design lakberendezési szaküzlet központi modellje, amely sokszor változott alakjában, színében, küllemében az évek során. Néhányan miközben lapozgatták lámpás, tükrös vagy tapétakatalógusaink és meglepve tapasztalták komfortját, mely végül otthonukba kísérte őket.

Hely függvényében akár kanapé, akár sarok vagy U forma is kérhető. Funkciói minden esetben teljes mértékben kihasználhatók, minden korosztály komfortját igényeit kiszolgálva. Megjelenésében pedig letisztult, egyszerű stílusú, ami illik a mai kor trendjébe. A gyártó megbízhatósága, illetve az elégedett vevők visszajelzésére alapozva kijelenthető, hogy nehezen találni még egy ilyen kiforrott modellt. Ezek variálhatósága segít bármely otthonba, különböző funkciókat preferálva, tökéletesen beilleszkednie az ülőgarnitúrának.Ez is mutatja, hogy miért ez a modell a legkedveltebb kanapénk.

További aktualitásokért és friss hírekért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket az Instagramon is!

Legkedveltebb modellünk: Madrid ülőgarnitúra - A komfort, mely közönségdíjat érdemel.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS