MILYEN KÁRPITOT VÁLASSZUNK?

MILYEN KÁRPITOT VÁLASSZUNK ÜLŐGARNITÚRÁNKRA? A képen szereplő szövet garnitúra megfelelő választás lehet.

A székek és ülőgarnitúrák sokféle kárpitozással rendelhetők. A legkedvezőbb árban a textilbőr van. A következő árkategóriába a szövetek tartoznak. Ez a legtöbbször választott kárpitféle is.

Kik és miért válasszanak szövet kárpitot bútoraikra?

Mindenkinek tudjuk ajánlani, még kisgyermekeseknek és kisállatot tartóknak is. Annyira széles a választék, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Kisgyermekes szülőknek egyrészt a sötétebb színeket ajánljuk, struktúrában pedig a nem homogén felületű anyagokat. Vannak olyan textiljeink, amelyekről sima vízzel letörölhető a szennyeződés. A keletkezett foltok azonnali sima vízzel, vagy leginkább szénsavmentes ásványvízzel való letörlése a leghatásosabb. Itt fontos arra figyelni, hogy kevés folyadékot használjunk, mert a túl sok, foltot hagy. Szebben megőrizhető a bútor újszerű állapota, ha időnként jó alaposan kiporszívózzuk az ülőgarnitúrát. Makacsabb szennyeződés folttisztító habbal, vagy -porral távolítható el. A szövettel kárpitozott ülőgarnitúrák, melegek, otthonosan barátságosak, kényelmes és puha felületek. Talán ezért is kedvelik sokan ezt a kárpitot. Ár-érték arányban is rendkívül kedvezőek. Ha nem ragaszkodunk a bőr ülőgarnitúrához, akkor gyakrabban cserélhetjük le ülőgarnitúráinkat. Aki szereti a változatosságot, az extrém színeket azoknak is inkább a szövet ülőgarnitúrát javasoljuk.

Milyen kárpitot válasszunk, milyen a szövetválaszték?

ADA, Tom Tailor, Max Living ülőgarnitúráinkhoz legalább 500-féle különböző szövetet tudunk mutatni. Ezek nem csak színekben, hanem struktúrájukban is eltérőek.Vannak simább felületek, de vannak erősen strukturáltak is. Ezek felülete, szövése is sokféle lehet, például zsákszerű. Kedveltek a bársonyos felületű kárpitok is. Természetesen ilyenből is lehet választani. Ezeket főleg azoknak javasoljuk akik nagyon elegáns hatást szeretnének elérni. A velúrhoz hasonló anyagaink is kedveltek, mert ezek különösen jól tisztíthatók. Található a kínálatban néhány nagyon különleges szövet is. Ezek árban kicsit drágábbak, mert nem minőségben, hanem design-ban nyújtanak többet. Például arany- vagy ezüst-szerű fényes szálak is vannak a textilbőr szőve.

Kopásállóság

Az egyik fontos kérdés a szövetek esetében az élettartam. Itt a Martindale-szám és üzletünk 10 éves tapasztalata az, amivel segíteni tudjuk vevőinket.Egy nyitható kanapé, amelyet mindennapos alvásra szánt vásárlója, más szövetet igényel mint egy normál átlagos használatra tervezett kanapé. Ekkor és sok más esetben is rengeteget tudunk segíteni, köszönhetően sokéves, hozzáértésünknek, tapasztalatunknak, visszatérő vásárlóink és vevőink visszajelzéseinek.

Hogyan variáljuk a kárpitot egy ülőgarnitúrán belül?

A bútor-szövet kárpitot textilbőrrel vagy bőrrel kombinálva is ajánljuk. Lehetőség van egy garnitúrán belül is, szövetekés színek kombinálására.

Tűzött varrás és kéder

Egyes ülőgarnitúrák, speciális varrásokkal is rendelhetők. Ilyen például a kéderes varrás, amely a fiatalok által ez nagyon kedvelt. Másfajta, de szintén érdekes hatást a tűzött varrásokkal érhetjük el. Ilyenkor a cérna színe lehet eltérő a kárpit színétől.

További ötletekért, inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket az Instagramon is!

Kapcsolódó kategóriák:

ADA Trendline ülőgarnitúra kanapé fotel

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS