LÁMPA ÚJDONSÁGOK A RIO DESIGN-BAN

LÁMPA ÚJDONSÁGOK a RIO DESIGN-BAN moonlight

Legfrissebb hírünkben lámpa újdonságok megérkezéséről számolhatunk be a Rio Design-ban.

Cégünk részt vett a Max Light cég termékbemutatóján, ahol lámpa újdonságok mutatkoztak be. Megtekintettük a legújabb világítótesteket és néhányat ki is választottunk ezek közül, amelyeket a Rio Design-ban is bemutatunk. Ezek közül a Moonlight lámpacsalád egyik új típusát már a héten kiállítjuk az üzletben.

Ez a lámpacsalád ezüst-fehér és mostantól ezüst-csíkos formában is kapható. Ezek a különböző színű lámpák többféle típusban rendelhetők. Van plafonlámpa, lelógó plafonlámpa, falikar, olvasó-lámpa, álló-lámpa. Ezek között olyan is van, amelyik több méretben rendelhető!

Sokan keresnek barna, -modern típusú lámpát. Számukra remek hír, hogy a üzletünkben elérhető a kedvező árú Valencia család egyik legcsodálatosabb modellje. Barna és ecru színben választható, többféle méretben, formában és típusban. Emellett asztali-, plafon- és álló-lámpa formában is lehet rendelni.

A lámpa újdonságok közé tartoznak a katalógusból rendelhető LED-es lámpák. Ezek között nem csak beépíthető kicsi LED-es lámpák találhatók, hanem egy egész teret meghatározó függesztékek is. Ezek formailag letisztult, modern, minimalista vonalvezetésű világítótestek.

Tekintsék meg lámpáinkat az oldalunkon és az üzletünkben!

Végül szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a Rio Design-ban a lámpák rendelésre érkeznek, néhány kivételtől eltekintve. Szerencsére a rendelési idő általában csak egy-két hét.

Ha valaki szeretné egy-egy nagyon különleges, de megfizethető árú világítótesttel feldobni otthonát, akkor érdemes megnézni kínálatunkat!

További aktualitásokért, friss hírekért tekintse meg Facebook oldalunkat és kövessen minket az Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,