Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes kivitellel, minőségi alapanyagokból készülnek; melyek nem csak az enteriőr más betervezett szövetes bútoraihoz, hanem egymáshoz is kiválóan illeszkednek.

Ügyfeleink számos alkalommal megjegyzik ülőgarnitúra vásárlás során, hogy bár díszpárnákkal megannyi helyen találkoznak, szeretnének olyan darabokat találni, melyek kiemelkednek a tömeggyártott, sok esetben alacsonyabb minőséget képviselő tervezések közül. Az általunk forgalmazott, egyedi tervezésű és prémium minőségű szövetekből készült díszpárnák igényes kivitelezésüknek köszönhetően tökéletes kiegészítői lehetnek bármely kanapénak és enteriőrnek. Többféle méretben, formában, színben és mintában elérhetők. Megfontolt tervezésük lehetővé teszi egyedülálló vagy csoportos elhelyezésük, hangulatot teremtenek és lehetőséget adnak a személyes stílus kifejezésére.

A díszpárnák a függönyök, tapéták és szőnyegek mellett a lehető legjobb eszközök arra, hogy könnyedén formáljuk a teret. Egy alapvetően neutrális színekkel rendelkező enteriőr vagy ülőgarnitúra egyszerűen feldobható harsányabb színpalettával, vagy egyedi mintával és struktúrákkal rendelkező párnákkal. A szezonális szettek lehetővé teszik, hogy adott évszakra vagy ünnepi időszakra különféle kollekciókkal készülhessünk. A díszpárnák azonban nem csak dekorációs célt szolgálhatnak, praktikus funkcióval is rendelkezhetnek. Számos ADA kanapénk rendelhető kihúzható vendégágy funkcióval, és legtöbb esetben ügyfeleink olyan díszpárnákat keresnek, melyek komfortja támogatja a minőségi pihenést. A többféle méretben rendelhető toll-pehely és antiallergén töltetek kiemelkedő kényelmet biztosítanak akár filmnézésről, akár délutáni csendespihenőről legyen szó.

Mivel termékszortimentünk prémium kültéri bútorokkal is kiegészültek, magas minőségű kivitelezésük mellé egyaránt nagy hozzáértéssel és igényességgel készülő kiegészítők szükségesek. Az otthonunk belső tereiben megteremtett stílus és harmónia az egyedi tervezésű díszpárnák kültéri verzióival a kertben és a medence mellett is folytatódhat. A szabadtéri párnakollekciók is kellemes tapintásúak, többségük vízlepergető és szennyeződéstaszító szövetekből készülnek. Bevonatuknak és töltetüknek köszönhetően gyorsan száradnak, külsejük különleges UV védelmének köszönhetően pedig hosszú ideig megőrzik élénk színüket, mintájukat.

Törökbálinti üzletünk mindezidáig a szőnyegeken, tapétákon, illetve egyedi kivitelben is rendelhető festményeken keresztül segítette az otthonok személyre szabott, igényes berendezését. A fentebb taglalt, magyar tervezők által létrehozott kollekciók maradandó értéket hordoznak és kimagasló minőségűek. Stílusukkal, mintázataikkal és színvilágukkal bármilyen enteriőrt egyedivé, harmonikussá varázsolnak.

Pillows webshop: https://pillows.hu/

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS