Prémium kültéri ülőgarnitúra és kamadó grill a RioDesign kínálatában!

Prémium kültéri ülőgarnitúra és kamadó grill a RioDesign kínálatában!

Felgyorsult világunk egyre kevesebb teret és időt enged a pihenésre, viszont mégis fontos, hogy a kikapcsolódás szerves része maradjon hétköznapi életünknek.

Kimagasló minőségű beltéri kanapék mellett most már kültéri ülőgarnitúrák is segítenek az otthoni relaxációban. Legfontosabb célkitűzéseink egyike az, hogy prémium lakberendezési termékeinknek köszönhetően a teraszok és a kertek is a maximális kikapcsolódás színterei lehessenek egy hosszú munkanap után. Egy magas minőségű kültéri ülőgarnitúra biztosítja a minőségi pihenés élményét. Az általunk forgalmazott kültéri ülőgarnitúrák, kanpék, mind egyedi tervezésűek, melyek kényelmi funkciójuk mellett esztétikailag is megfelelő kiegészítői lehetnek otthonunknak. A kerti étkezők, függőfotelek, napozó és hintaágyak online kínálata mellett üzletünk kiállítóterében kipróbálható egy kültéri ülőgarnitúra szett, illetve egy prémium minőségű kamadó grill is, melyek a hétvégi családi vagy baráti összejövetelek maradandó emlékeinek színterét képezhetik.

Az üzletünkben is bemutatott Marokkó luxus kerti garnitúra szett

(6 részes – 1 db kanapé, 2 db szék, 3 db dohányzóasztal)

A szett vázanyaga masszív, de elképesztően könnyű porszórt alumínium. A váz sötétszürke színű és prémium minőségű. Ez a váz világosszürke, fonott, időjárásálló kötélborítást kapott. A párnák szintén világosszürke, vízlepergető és mosható kivitelű szövettel, továbbá vastag szivacstöltéssel vannak ellátva. Minden anyag gondosan kiválasztott, ami ellenáll az UV-sugárzásnak és más, hagyományos szöveteket károsító időjárási hatásoknak.

A kiállított 6 részes garnitúra 3 db különböző méretű dohányzóasztalt is tartalmaz, melyek porszórt alumíniumból készültek. Ezeket tetszés szerint elhelyezhetjük, csoportosan, vagy a garnitúra szett különböző pontjain. Mindehhez ajánljuk még kültéri szőnyegeinket is.

Marokko szett - Prémium kültéri ülőgarnitúra és kamadó grill a RioDesign kínálatában!

Marokko szett kerti bútor - Marokko szett - Prémium kültéri ülőgarnitúra és kamadó grill a RioDesign kínálatában!

 • UV-álló
 • vízálló/vízlepergető
 • alumíniumból készül
 • HORECA – hotel, restaurant, café – vendéglátóipari egységek számára is megfelelő
 • esőztethető
 • különleges design

Prémium XL Kamado Grill, Kerámia Faszenes BBQ sütő több színben

A szabadtéri, kerti programok egyik legemlékezetesebb formája az otthoni grillezés, ami évtizedek óta számos nemzet számára rendhagyó közösségi élmény. Legyen szó akár szélesebb családi körről, vagy hagyománnyá vált baráti összejövetelekről, a Prémium XL Kamado Grill multifunkcionalitása lehetővé teszi barbecue- és grillételek, illetve kenyerek és pizzák elkészítését is.

A szerkezet kiváló minőségű kerámiából készült, amely kiemelkedően jó hőtartással és egyenletes hőeloszlással rendelkezik. Vastag tűztere több darabból áll és biztosított benne a kiegyenlített légáramlás. A grillsütő a fentebb említettek mellett alkalmas sütemények vagy grillzöldségek elkészítésére is. A képnek megfelelően 5 színben elérhető.

Prémium XL Kamado Grill multifunkcionalitása lehetővé teszi barbecue- és grillételek, illetve kenyerek és pizzák elkészítését is

BBQ Grill Kamado 10 - A képnek megfelelően 5 színben elérhető.

 

 • méretek: 133 x 77 x 117 cm átmérő: 57 cm sütőfelület Ø: 50 cm termék súlya: 124 kg
 • esővédő kéménnyel + precíziós füstáramlást szabályozó egységgel
 • rozsdamentes hőfokszabályozó (5-10 oC fokos pontossággal szabályozható)
 • más, hasonló grillsütőhöz képest vastagabb, tömörebb kerámiából készült
 • hosszabb sütési időt biztosít
 • nagy kapacitású éttermek teraszaira és kerti felhasználásra egyaránt ajánlott
 • 4 kerékkel (2 fékezhető) ellátott tartóbölcső
 • bambuszból készült fogantyú és oldalsó polcok
 • 1 db pizzakő + 1 db takaróponyva
 • beépített hőmérő és piszkavas
 • kétszintes rács (szett része)

Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki a kültéri és beltéri ADA ülőgarnitúráinkat!

KÉRJE KUPONUNKAT az üzletben vagy e-mailben az info@riodesign címen. A kapott kuponnal a www.globero oldalon 5% kedvezménnyel rendelhet. A megrendelt termékeket már néhány napon belül otthonában élvezheti.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS