Remek ajándékötletek a Rio Design-tól

Igazán remek ajándékötletek a Rio Design-tól

Ismerős az érzés, amikor az utolsó utáni pillanatra halasztjuk az ajándékok vásárlását?

Jó hírűnk van, nálunk megtalálja a tökéletes ajándékot, mert üzletünkben elegáns, egyedi lakberendezési tárgyak várják. Azok számára, akik szeretik a divatos, különleges lakberendezési tárgyakat, remek ajándékötleteket hoztunk. Ki ne örülne egy csodálatos kiegészítőnek, mely otthona éke lehet? De ezek az ajándékötletek bármilyen alkalomhoz illenek.

Most mutatunk néhány ötletet, melyek megtekinthetők kiállítótermünkben, és akár azonnal megvásárolhatók:

CARLA 794218 FALI ÖLTÖZŐTÜKÖR

Carla öltözőtükör

A Carla fali öltözőtükör a tükrök közül is kiemelkedik elegáns kivitelével, melyet a dekoratív keret biztosít a termék számára. A téglalap alakú fali öltözőtükör kerete füstüvegből készült, kis négyzet alakú formák és félgömbök díszítik. A Carla fali öltözőtükör hosszúkás formájába az egész alak belefér. Így nagyon praktikus hálószobába vagy gardróbba, esetleg az előszobába öltözőtükörként használni. A tükör alapja fekete MDF-lap, amire a kereten belülre úgynevezett metszett tükör került. A gyártó 3 év garanciát ad termékeire.

A termék megjelenése, formája és funkciója miatt is tökéletes ajándék azok számára, akiknek nem csak az a fontos, hogy ők maguk jól nézzenek ki, hanem az is, hogy a tükör, amiben megjelenik a tükörképük lenyűgöző legyen. Remek ajándék.

VERONA FALIÓRA 675406

Verona falióra

A Verona falióra egy olyan kör alakú óra, melynek keretét kis kör alakú csiszolt tükrök, tükörfélgömbök alkotják különböző méretekben. Az óra számlapján római számok vannak, a közvetlen keretet negyed körcikkekre bontott tükörgyűrű adja. Remekül illik étkezőbe, vagy egy tágasabb nappaliba és az ajándékötletek között is előkelő helyet foglal el.

ARIES OVÁLIS ALAKÚ TÜKÖR 119481

Aries tükör

Az Aries ovális tükör egyszerűen mindenkit elbűvöl eleganciájával, miközben a rugalmasság és a sokoldalúság megtestesítője. Semleges dizájnjának köszönhetően szinte bármilyen lakberendezési stílus elemeként jól mutat és jó ajándék. Letisztult és praktikus dekoráció lehet egy modern minimalizmus jellemezte otthonban is. Ugyanakkor egy konzervatívabb, klasszikusabb szoba összképébe is harmonikusan bele tud simulni.

Világos alapszínének és nagy méretének köszönhetően különösen ideális tágas, világos helyiségekbe, ahol a beeső fény kiemeli a tükör arany keretét és a tükörről visszaverődve csodás ragyogással tölti meg a szobát. Ezen felül sötét tónusú, kisebb helyiségeknek is éke lehet, mivel az ilyen nagy méretű tükör optikailag nagyítja a teret. Ráadásul az Aires termékcsaládban szabályos kör alakú tükrök is találhatók, melyet az ovális változat mellé elhelyezve egy egészen rendkívüli kompozíciót hozhatunk létre.

Ez a tükör vízszintesen és függőlegesen is felfüggeszthető. Függőlegesen elhelyezve elsősorban egész alakos, praktikus mivolta érvényesül. Kiváló lehet például gardrób szobába, előszobába vagy a folyosó végébe. Vízszintesen pozícióban pedig inkább dekorációként funkcionál például a nappaliban a kanapé fölött, vagy a hálószobában az ágy fölött.

CIRZE TÜKÖR 472684

Cirze tükör

Finom vonalak, szabályos ívek, elegancia és stílus, mind egy tükörben. A Cirze tükör több különböző méretű, kör alakú tükör- és üveglapokból áll, melyeknek feketére lakkozott MDF lap az alapja. Egyszerű, elegáns, igazi klasszikus hangulatot sugároz. Az üveglapok egy csillogó, arany színű lappal vannak bevonva, míg a tükrök a saját ezüstös fényükben ragyognak.

A kör szabályos vonalai miatt egyszerre mutat jól szögletes és íves berendezési tárgyakkal. A tükör szépen kihangsúlyozza, ha a helyiségben más csillogó dísztárgy vagy bútor van. A meleg és a hideg színekben gazdag terekbe egyaránt illik. Különösen ajánljuk meleg színű, mesterséges fénnyel megvilágított helyiségbe.

A tükör az elegáns, klasszikus, vagy “glamour” stílusban berendezett tereket teszi teljessé. A termék nagy mérete ellenére, 59 cm x 120 cm, nem csak függőleges, hanem vízszintesen is felhelyezhető a falra.

Ez a különleges Cirze tükör kifinomulttá varázsol bármilyen háló- vagy hotelszobát, de remekül mutat folyósokon és nappalikban is.

RODES KISASZTAL 268172

Rodes kisasztal

A Rodes kisasztal remek választás, ha valami nagyon különleges, szokatlan és modern darabot keres.
Tökéletes kanapé vagy fotel mellé, amelyre letehetjük italunkat, telefonunkat. Az asztallap egy 8 mm vastag edzett üvegből készült öntött elemmel.

A termék üveg és krómozott fém kombinációja. Remek megoldás az egyszerű, modern és letisztult stílusban berendezett helyiségekbe. Különösen jól mutat az olyan terekben, ahol már több üveg, krómozott fémbútor és dísztárgy is van. Egyszerre illik a meleg és hideg árnyalatú helyiségekbe is. A Rodes kisasztal elemei és textúrái hideg árnyalatú mesterséges fénynél, illetve természetes fénynél érvényesülnek igazán.

Az asztal jól mutathat egy modern szállodaszobában vagy egy irodában is, ahol szeretnénk az egyszerű megoldásokat, modern gondolkodást és igényes megjelenést képviselni.

SVIA GALLERY: “VITORLÁSOK” C. SOROZAT-EZÜST

Vitorlás kép

Vegyes technikával készült vászonképünk EGYEDI MÉRETBEN ÉS SZÍNBEN IS RENDELHET. Tökéletes ajándék lehet a víz szerelmesei számára. Divatos, modern, de mégis klasszikus. A tökéletes ajándékötletek egyike.

SVIA GALLERY: “BALATON” STRUKTÚRÁLT FESTMÉNY

Balaton stukturált kép

Balaton strukturált képünk szintén vegyes technikával készült, egyedi méretben és színben is kapható. Nagyon jól mutat a színhez választott kiegészítőkkel. Ráadásul az ajándékötletek sorát egy igazán egyedi, de kiemelt témával gazdagítja.

SVIA GALLERY: “LEVELEK” C. SOROZAT – MENTA-ARANY STRUKTÚRÁLT FESTMÉNY

Siva gallery festmény

Többféle méretben és egyedi színben is rendelhető a ’’Levelek” című sorozat. Egyedi színvilágával bármilyen helységet képes feldobni.

Látogasson el hozzánk! Illetve további ajándékötletekért nézze meg Facebook oldalunkat is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS