Hangulatos megjelenés – ADA bútortrendek 2021-ben

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra - Hangulatos megjelenés - Bútortrendek 2021-ben

Hangulatos komfortzónák optikai fénypontokkal

A legtöbb ember számára az otthon a személyes kedvenc helyük, ami a mostani járványos időszakban egyre inkább az életünk középpontjába kerül. Ez az a hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, pihenhetünk és élvezhetjük az otthon töltött időt. De otthonunk és az otthon eltöltött idő csak a megfelelő bútorokkal válhat igazi élménnyé. A bútortrendek 2021-ben is a Rio Design elsődleges szempontja és az áruház nagy hangsúlyt helyez az olyan kiváló minőségű bútorokra, melyek nemcsak szépnek tűnnek, hanem tökéletes minőségi kialakításukkal a kényelmi funkciókat is maximálisan kielégítik. Az ADA gyár, mint a prémium kárpitozott bútorok tapasztalt gyártója segítségével, olyan anyagokat, kézműves részleteket és praktikus megoldásokat kínálunk, amelyek a hangulatos megjelenés mellett értéket adnak bárki otthona számára.

A Prémium Verona ülőgarnitúra nem csak különleges élményt nyújt, de igazán látványos is.

Otthonosan hangulatos megjelenés

Mi lehet jobb annál, mint hogy egy hideg napon kényelmesen érezze magát a kanapén, hátradőljön, ellazuljon és magára húzzon egy bolyhos takarót? Termékeinkkel a hangulatos életvitel beköltözik otthonainkba még a szürke téli hónapokban is. A puha, rugalmas szövetek és a meleg színek, akárcsak a képeken látható Ada Prémium Verona ülőgarnitúra az új meghittség megtestesítői, személyes komfortzónákat hozva létre. A lakberendezési trendeknek megfelelően ülőgarnitúráink a legjobb oldalukat mutatják. A nagyszabású ülő- és fekvőfelületekkel, valamint puhán párnázott kivitellel a kanapé látképe kellemes időtöltés jelent. Mindeközben prémium ágyrendszereink a fantasztikus alvás kényelmét biztosítják a nyugodt éjszakákhoz. A minőségi tömörfa elemek és a lágy színek a hangulatos megjelenés mellett kellemes, meleg légkört teremtenek. A kifinomult relaxációs funkciók tökéletesen kiegészítik a komfortprogramot a tökéletes megjelenés mellett.

Harmonikus színjáték

A bútortrendek 2021-ben a meleg színek és a világosszürke tónusok összjátékára irányul, ami olyan hangulatot teremt, mely egyszerre áraszt elevenséget és nyugalmat. Finom szürke vagy lágy földszínekben, kárpitozott bútoraink, mint az ADA Santiago ülőgarnitúra, harmonikusan illeszkednek az összképbe, és nyugodt alap(hangulat)ot képeznek a színes otthoni kiegészítők számára. Ezzel szemben a sárgában gazdag bútorok maguk is design elemekké válnak, és ügyesen hívják fel magukra figyelmet. Akár visszafogott, elegáns, akár kifejező darab – időtlen formatervezésükkel a kárpitozott bútoraink a hangulatos megjelenés mellett megfelelnek minden modern tervezési igénynek.

Ada - bútortrendek 2021-ben - Hangulatos megjelenés - ADA Santiago

Csak a legjobb anyagok

Otthonunknak nemcsak vizuálisan kell vonzónak lennie, hanem kézzelfoghatónak is. Az olyan anyagok, mint a bársonyos velúr vagy a természetes, puha bőr, finoman hozzásimulnak a bőrhöz, és textúrájuk észrevehetően kellemes légkört teremt. Felelősen gondolkodó vállalatként a fenntarthatóság is nagy szerepet játszik életünkben. Az ADA gyár által felhasznált erdők ökológiai, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, és a legnagyobb gondossággal házon belül kerülnek feldolgozásra. A fát kizárólag vízbázisú festékek színezik. A fa jellegzetességének megőrzése érdekében biológiai alapú olajokat használnak felületkezelésre. Így nemcsak a legmagasabb szintű ülési és fekvési kényelmet lehet garantálni, hanem természetes környezetet is.

Számtalan variáció és elemválaszték a hangulatos megjelenés érdekében

A kézzel válogatott anyagok és a trendtudatos design mellett a kárpitozott bútoraink sokoldalú funkcióikkal is lenyűgözik a vásárlókat. Mivel az életkörülmények növekvő összefonódása új követelményeket támaszt otthonunkkal szemben, olyan bútorokra van szükség, amelyek a hangulatos megjelenés mellett rugalmasan igazíthatók az igényekhez. Például fontos, hogy az ülőgarnitúra átalakítható legyen egy gombnyomással egy igazán nagy kanapévá vagy ergonomikus alakú relaxációs heverővé. Vagy a kényelmes ágy akár spontán éjszakára is maradó vendégek számára csupán néhány egyszerű lépésben jöjjön létre. Az állítható ágyrácsok pedig nyugodt éjszakát tegyenek lehetővé, minden elképzelhető helyzetben.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS