Hogyan dekoráljuk hálószobánkat?

Amikor nap végén belépünk a hálószobába, és az a szoba kellemes érzéseket ébreszt bennünk, akkor boldogabban elégedettebben alszunk el. A reggeli ébredéskor is jó a napot egy szép szobából indulva kezdeni. Éppen ezért fontos, hogyan dekoráljuk hálószobánkat, hogy az életünk is jobb legyen?!

Amikor nap végén belépünk a hálószobába, és az a szoba kellemes érzéseket ébreszt bennünk, akkor boldogabban, elégedettebben alszunk el.

A reggeli ébredéskor is jó a napot egy szép szobából indulva kezdeni. Éppen ezért fontos, hogyan dekoráljuk hálószobánkat!

Ötleteink

Az ágy két oldalán belógatott lámpa még mindig nagy divat. Olvasáshoz ez többnyire nem megfelelő, de igazán szép látványeleme is a hálószobának.

Firenze franciaágy kis fejvéggel és ágyneműtartóval – RIO Design Áruház Törökbálint

Éjjeli szekrény esetében sem kell mindig a hagyományos értelemben vett formára gondolnunk. Lehet kisasztal, falra szerelt polc, konzolasztal, puff, kis sámli, bármi, aminek van egy kicsi vízszintes felülete, hogy pakolni lehessen rá.

TOM TAILOR Cushion Box franciaágy, éjjeliszekrény

TOM TAILOR Cushion Box franciaágy – RIO Design Áruház Törökbálint

Az aszimmetria az ágy mögötti fal dekorálásában és a lámpák, illetve az éjjeli szekrény elrendezésében is különlegesebbé teszi a szobát.

Ágy mögötti fal díszítése. - ágy háttér - aszimmetria 2 - aszimmetria - Hogyan dekoráljuk hálószobánkat?

Ágy mögötti falak díszítése - aszimmetria - Hogyan dekoráljuk hálószobánkat? aszimmetria 2 - aszimmetria - Hogyan dekoráljuk hálószobánkat?

Jó ötlet az ágy mögötti falfelület borítása különböző anyagokkal. Ezek közül a legegyszerűbb megoldás a tapéta, de a fa, kő és kárpitos fali panelek is hódítanak napjainkban.

Tapéta

Hogyan dekoráljuk hálószobánkat? Itt van például a tapéta. Roxy franciaágy

Hogyan dekoráljuk hálószobánkat? Itt van például a kő. Ágy mögötti fal, kővel díszítve.

Fa

Ágy mögötti fal díszítése. - ágy háttér - aszimmetria 2 - aszimmetria - Hogyan dekoráljuk hálószobánkat?

Érdekes megoldás lehet a kör vagy félkör formájú tükör az ágy egyik oldala felől. Ez akkor igazán szép, ha valamiféle egyenes vonalú, csíkos hatású burkolatot alkalmazunk a kör forma ellensúlyozásaként. A tükör mögé tehetünk rejtett világítást is, ami még hangulatosabbá teszi a hálószobát.

Kerek tükör hálószobába. Érdekes megoldás lehet a kör vagy félkör formájú tükör az ágy egyik oldala felől.

Ne feledjük, egy kellemes hangulatú hálószobában még aludni is jobb! Ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan dekoráljuk hálószobánkat!

Üzletünk legkedveltebb termékei az ágyneműtartós ágyak. Látogasson el a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontba és keresse a földszinten a Rio Design üzletét!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS