KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK

Karácsonyi kedvezmények a Rio Art & Design jóvoltából.

A karácsony az év egyik olyan ünnepe, amelyre talán a legtöbben várnak.

Nyakunkon a karácsony! Ideális esetben összegyűlünk, újra találkozunk nem csak a közeli, de a távoli családtagokkal, barátokkal és ismerősökkel is. Elmeséljük mi történt velünk az évben, mit szeretnénk jövőre csinálni, milyen terveink vannak. Ajándékozunk, együtt sütünk-főzünk, sok-sok örömet szerzünk egymásnak, nagyokat beszélgetünk és jókat nevetünk. A karácsony közeledtével megjelentek a karácsonyi kedvezmények is. Idén Önön van a sor, hogy megrendezze a karácsonyi vacsorát? Szeretné mindenből a legjobbat vendégeinek? A karácsonyra való felkészülés szinte mindig hatalmas odafigyelést és pontos szervezést kíván. Az ünnepi menü elkészítése az Ön feladata, a kényelem biztosítása a miénk. A RIO Art & Design áruházában mindent megtalál a kényelemhez, új étkezőasztalaink és székeink a legnagyobb méretű családi igényeknek is megfelelhetnek, hiszen egyedi gyártással még karácsonyra minden elkészül.

Hatalmas karácsonyi kedvezmények várják Önöket a Rio Art & Design áruházban. Tom Tailor ülőgarnitúráink 10%  karácsonyi kedvezménnyel, egyes ADA ülőgarnitúráink pedig, a már jól megszokott és garantált kényelem, illetve sokoldalú funkció mellett most 20%  karácsonyi kedvezménnyel  várják kedves vásárlóinkat és természetesen a karácsonyt.

Akkor is tudunk segíteni, ha kicsi és akkor is, ha nagy a család! Nagyobbítható asztalaink segítségével akár másodpercek alatt varázsolhatunk helyet minden vendég számára, ráadásul ez igazán praktikus és kényelmes megoldás hosszú távon is. Mert nincs is annál jobb, ha az egész család összegyűl a karácsonyfa köré, kényelmesen tudnak vacsorázni a terített asztalnál és pihenhetnek a minőségi kanapékon, amelyekbe vendégágy-funkció is kérhető.

Funkcióján túl kiváló ötlet lehet egy ülőgarnitúra akár karácsonyi ajándéknak is. A Rio Design “karácsonyi kedvezmények” segítségével akciósan juthatnak minőségi és prémiumkategóriás ülőgarnitúrákhoz. Ha személyesen is megcsodálnák, kipróbálnák termékeinket, akkor látogassanak el üzletünkbe, a Rio Design-ba, amely a Max City áruház földszintjén található Törökbálinton!

Ha pedig értesülni szeretne friss híreinkről, aktualitásainkról látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

A RIO Design a kényelmet adja az ünnepekre!

Heaven - Tom Tailor kanapé

ADA 6826 letisztult modern forma

 

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy